Showbiz

DUO GRAND SPREMAN DA POKORI EVROPU! Premijera pesme „VIVA LA VIDA“: Osmanović i Simić POKIDALI (VIDEO)

144views

Kreativni direktor Grand produkcije Saša Popović ispunio je obećanje koje je dao prošle godine u jednoj od emisija „Zvezde Granda“.

Naime, u samoj zavšnici takmičenja, Popović je najavio da će Nenad Osmanović i Aleksandar Simić biti u trci za ovogodišnju pesmu koja će predstavljati Srbiju na Evovoziji.

Mladi dvojac će se takmičiti pod nazivom „Duo Grand“, a danas je zvanično na Jutjub kanalu Radio Televizije Srbije svetlost dana ugledala pesma „Viva la Vida“.

Ova pesma je zasita spoj dva neverovatna vokala, Nenada kao klasičnog pevača narodne muzike i Aleksandra koji ima pravi operski vokal.

-Da ja ima tvoje srce to, iznad glave nebo zvezdano, srećni bili bi i ja i ti u ljubavi. Kad bi imao sve što imaš ti, i kad bi se za živote menjali, pitanje je od milion dolara, dal bi bili srećni i ona i ja. Svako živi život najbolje što zna, nekome je majka, nekom maćeha, ali kakav god je prijatelju moj imaš jedan život živi život svoj – glasi refren pesme.

Ispod videa su se samo nizali pozitivni komentari, a publika je saglasna da je ova pesma nešto sasvim novo i drugačije što nismo imali prilike da čujemo do sada.

-„Kakav hit“, „Bravo majstori“, „Pokidali ste“, „Bravo za Grand duo“ – samo su neki od komentara ispod.

Podsetimo, Nenad i Aleksandar su nedavno za Grand priznali da su sa zadovoljstvom prihvatili ovu pesmu, ali su otkrili koliku im podršku priža Saša Popović i Goran Ratković Rale koji je i napisao ovu numeru.

-Ja sam iskreno tremaroš zato što volim da od početka do kraja bude sve perfektno. Evo ja se sinoć javim Nenadu i kažem mu „Čoveče, nismo spremili koreografiju, nismo ništa spremili, daj čoveče da vidimo šta ćemo“, a on meni samo govori „opušteno“. Tu sam se iznervirao, šta bre opušteno?! Veliki je pritisak, iako nisam bio finalista, ipak mi branimo boje Granda. A ako Bog da da prođemo, videćemo…- rekli su oni nedavno.

BOSNUS VIDEO:

Foto: Z.K.Munja/youtube/RTS Pesma za Evroviziju Izvor: Grand