Paparazzo

Džejla Ramović nikad sretnija

334views
advertising banner

Pobjednica jedne od prethodnih sezona „Zvezda Granda“ Džejla Ramović naći će se treći put u ulozi člana žirija muzičkog takmičenja „Nikad nije kasno“, a njen glamurozni stajling još na samom ulasku u studio nije mogao proći nezapaženo.

Džejla je u razgovoru za Grand priznala da li sebe nekada vidi na modnoj pisti, a otkrila je i zbog čega je muzički šou veterana neodoljivo privlači.

-Volim kada sam na snimanjima, a naročito u ovom šou jer vlada nekakva lijepa energija, a znam i sa koliko sreće i radosti ljudi gledaju ovu emisiju. Iskreno, ona se gleda i u mojoj kući i uvijek se obradujem kada me pozovu u „Nikad nije kasno“ da budem sa tim divnim ljudima – rekla je Džejla.

DZEJLA RAMOVIC NNK SNIMANJE 29112023 FOTO MUNJA 132 okDžejla Ramović manekenka

Lijepa energija i mnoštvo emocija nekada duboko dotaknu, pa čak i rasplaču publiku i članove žirija, što je potvridla i Džejla.

-To je istina. Mnogi nastupi postanu viralni, budu zapamćeni i slušaju se i dan danas. Iščekujem da čujem hoće li još neko proći tako zapaženo – rekla je Džejla, a potom otkrila i da li ona ponekad pusti suzu kada je dotakne neka pjesma.

DZEJLA RAMOVIC NNK SNIMANJE 29112023 FOTO FILIP 25

-Apsolutno. Ja jako često to činim jer nekako doživljavam muziku na neki poseban način i onda kada se spoje i muzika, i tekst i sve to, onda zna da me gane kompletna izvedba. Baš sam danas čula jedan divan demo za jednu divnu pjesmu i bez razmišljanja sam pomislila i rekla „to je to.“ Dirnula me je, osjetila sam je, i vjerovatno će nekada ona da ugleda svjetlost dana. Nisu mi baš krenule suze, ali se javio neki osjećaj u grudima koji mi govori da je to prava stvar. Desilo se stvarno to poklapanje emocija– istakla je nekadašnja pobjednica „Zvezda Granda“.

DZEJLA RAMOVIC NNK SNIMANJE 29112023 FOTO MUNJA 16 ok 1

Džejla je napravila paralalu sa tim kako joj je sada dok ona ocenjuje druge pjevače u odnosu na vrijeme kada su njene nastupe ocjenjivali u „Zvezdama Granda“.

-Mnogo je lakše sada, iskreno. Ali i to je zahtjevna pozicija. Meni je ogromna čast da sjedim na tom mjestu i da dijelim komentare tim divnim ljudima, a dok sam se takmičila u „Zvezdama Granda“ tu je bio splet raznih emocija. Nije bilo nimalo jednostavno iako je možda tako izgledalo, ali stvarno je bilo teško. Bilo je teško nekada i čuti neki komentar i kritiku. S druge strane, dešavalo se i da budete presretni da ne znate ni kako se osjećate od količine dobrih komentara, a ja sam ih stvarno, hvala Bogu, dobijala dosta. Ali definitivno, ovo su dva potpuno drugačija osjećaja, ovdje sam sada daleko opuštenija – ispričala je Džejla.

DZEJLA RAMOVIC NNK SNIMANJE 29112023 FOTO MUNJA 41 ok

Pjevačica je otkrila i u kom je takmičenju prema njenom mišljenju lakše učestovati.

-U „Nikad nije kasno“ definitivno. „Zvezde Granda“ su možda stresnije, čini mi se da je više takmičara prošlo kroz čitav taj proces, i to svo ludilo čini da ono bude stresnije takmičenje. Istina, nisam se takmičila u „Nikad nije kasno“, ko zna, možda ću nekada (smijeh). Krenula sam redom po svim takmičenjima na Grandu, tako da eto. Stalno se zezam na svoj račun da ću možda otići u „Nikad nije kasno“– našalila se pjevačica.

DZEJLA RAMOVIC NNK SNIMANJE 29112023 FOTO MUNJA 7 okDžejla Ramović manekenka

Džejla Ramović: „Volim kamere, bogatstvo je kad radiš ono što voliš“

Iako se šali, Džejla bi možda ipak prije mogla da se nađe u ulozi manekenke, s obzirom na ljepotu kojom opčinjava sve oko sebe, a već je postala i ambasador pojedinih brendova.

-Istina, ali ne znam. Meni je fokus na muzici, bez obzira koliko volim kamere i da poziram. Uvijek se opredjelim za nastupe i muziku, to je moja najveća ljubav. Ja stvarno uživam u svom poslu i bogatstvo je kada radiš ono što voliš najviše na svijetu – priznala je pjevačica.

Džejla je na snimanju „Nikad nije kasno“ plijenila glamuroznim izdanjem, i neizbježno je bilo upitati je da li ćemo je ipak nekada vidjeti na modnoj pisti, na šta je kroz osmjeh odgovorila:

-Ko zna. Ne mogu da kažem da ne bih voljela, ali to je dugačak proces. Ne mogu da izažem tek tako da šetam, možda ja nisam skroz vješta. Prije bih to učinila pred kamerama za neke reklame definitivno, na tome čak i radim, a da li ću biti manekenka to ne znam.

DZEJLA RAMOVIC NNK SNIMANJE 29112023 FOTO MUNJA 120 ok

Zbog neodoljive ljepote komplimenti na račun njenog izgleda su neizbježni, a sada je otkrila i kako reaguje u tim situacijama.

-Pa ne znam. Iskreno ne znam. Dobijam ih jako često i nekad mi bude i neugodno. Zapravo puno puta mi bude neugodno, ali šta mogu drugačije nego da se zahvalim – otkrila je Džejla.

 

S obzirom da smo već uveliko zakoračili u 2024. godinu, Džejla je otkrila i šta je sebi postavila kao cilj koji namjerava da ostvari u mjesecimna pred nama.

-Što više pjesama i mogućnosti da ih snimim. Što više nastupa i ništa ja tu ne bih mijenjala u odnosu na prošlu godinu. Smatram je kao jako uspješno i ne bih ništa mijenjala. Kao takva bila mi je odlična i jedino ako bih mogla da imam više snimanja, nastupa. I zdravlja – zaključila je pjevačica za Grand.online

 

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić