Paparazzo

Džejla Ramović otkrila ko je bio njen drugi izbor za mentora u „Zvezdama Granda“

376views

Popularna pjevačica Džejla Ramović proslavila se u takmičenju „Zvezde Granda“, u kome je trijumfovala prije nekoliko godina kada je osvojila simpatije cijelog regiona kao jedan od najboljih ženskih vokala na našim prostorima.

Ona je u razgovoru za Grand otkrila kako pamti svoj prvi dolazak u Grandov studio.

-Sjećam se kada sam došla da smo se tada skupljali svi u restoranu pored i bilo nas je nenormalno mnogo. Ja sam u autu obukla ono što ću obući kada sam pjevala „Crno i belo“ na mom prvom pojavljivanju u „Zvezdama Granda“. Sjećam se tog spremanja u automobilu, pa sam sjela u restoran, završila nešto tu kratko i onda na binu direktno, ali ja to sve vidim kroz maglu – prijsetila se Džejla sa osmjehom na licu.

GONLINE.01 45 11 27.Still165

Na pitanje da li je još uvijek ima tremu kada dođe na Košutnjak u studio gdje je pobijedila, pjevačica je odgovorila:

-Jako, pogotovo prije. Sad sam se još donekle i navikla, a nakon pobjede kada sam dolazila mi je bila nenormalna trema, osjećaj koji je i sada tu kad izađem pred taj žiri. Neki čudan, a prelijep i poseban osjećaj – rekla je ona, a zatim dodala koliko joj je takmičenje promijenilo život:

-Kompletno. Zadržala sam sebe istu u suštini, a sve ostalo što se tiče posla je došlo na svoje mjesto i zahvaljujući ovom takmičenju su mi se otvorila mnoga vrata.

PB DZEJLA RAMOVIC I HENY ZG SNIMANJE 22042024 FOTO MUNJA 8

Džejla je otkrila da li uspjeva da isprati sadašnju sezonu „Zvezda Granda“, a zatim da li bi ponovo izabrala Mariju Šerifović za mentora ukoliko bi se našla u toj situaciji.

-Koliko mogu ispratim, ali ne mogu da kažem da pratim svaku subotu. Vjerovatno bih. Ja sam uvijek govorila da je to bio moj prvi izbor, a drugi je bio Bosanac – iskrena je pjevačica.

PB DZEJLA RAMOVIC I HENY ZG SNIMANJE 22042024 FOTO MUNJA 5

U razgovoru za naš portal, Džejla je otkrila kako je izgledao njen prvi kontakt sa Sašom Popovićem.

-To je bilo u prvim „Zvezdama Granda“ na bini. Svi mi prvi kontakt sa njim imamo kada izađemo na binu i vidimo ga. On je sjedio sa naše desne strane, bio je potpuno drugačiji koncept studija i svega – istakla je ona.

Pjesma pod nazivom „Sparta“ prvobitno je bila namijenjena Milici Todorović, a zatim Mirzi Selimoviću, a Džejla je sada otkrila kako je popularni hit na kraju ipak završio u njenim rukama.

-Ta pjesma je prvo bila od Milice Todorović, pa je Mirza uzeo od nje i onda sam ja slušala sa njegovim prijateljem neke njegove nove pjesme i on mi je pustio „Spartu“. Nije mi rekao ništa, ni čija je, ni da je Mirza sprema i ja sam rekla da mi se pjesma mnogo sviđa i da li mogu ja da je snimim. Rekao mi je da je Mirzino i da možemo da ga pitamo, a on je naravno rekao da mi ustupa prava za tu pjesmu i da je snimim – objasnila je pjevačica.

GONLINE.01 44 50 19.Still168

Džejla je jedna od rijetkih pjevačica koja uspjeva da gradi muzičku karijeru, a u isto vrijeme i da studira, te je otkrila kako sve postiže.

-Završni semestar, već sam pri kraju. Sada sam onlajn i dosta mi je lakše zbog posla, a inače mi je bilo mnogo naporno putovati i uklopiti to dvoje, istovremeno raditi i biti dobar u oba. Zato sam odlučila da pređem na onlajn, da uspijem da uklopim oboje – zaključila je ona.

 

Foto: Z.K.Munja / F. Pavlović / Printscreen,
Autor: K. Marković/Grand.online