Showbiz

Dženan Lončarević objavio novu pesmu ” Da si moja ” (VIDEO)

413views
Dženan Lončarević u novoj pesmi, koju potpisuju sarajevski hitmejkeri Armin Šaković i Amil Lojo, peva: – To je muška sujeta, svi smo istog soja, ne bi bila tako lijepa da si moja.
“Na pesmi je radila proverena ekipa. “Da si moja” je malo bržeg ritma, ovog puta nije balada. Mislim da će se svideti publici. Meni i mojim bliskim saradnicima se svidela. Nisam nameravao da pesma bude objavljena 14. februara na Valentinovo, međutim pesma je finalizirana i spot završen. Pomislio sam da nema lepšeg poklona svim damama nego pesma za Dan zaljubljenih”, kaže Dženan povodom premijere pesme i spota.
Spot je uradio sa svojim dugogodišnjim saradnikom, rediteljem Harisom Dubicom. U njemu gledamo Dženana u potpunom novom izdanju, kako pleše. Poznata koreografkinja Kaja Oreštijević je pripremila koreografiju sa njenom plesnom školom “Evolution”, a koju je Lončarević marljivo uvežbao.
“Haris je uspeo da me nagovori da se pokrenem. Bio sam skeptičan, mislio sam da to neću moći, međutim, kako se Dubica sam zainati, a i sve oko sebe, uspeli smo da to napravimo. Mislim da nisam ispao smešan u spotu”, govori pevač.
Dubica je osvajao brojne regionalne i evropske nagrade za svoje spotove, a za Lončarevića potpisuje više od deset videozapisa.
“Imao sam želju da Dženan izađe iz svoje komfort zone i da tu veselu muziku doživi kao i većina njegovih fanova- đuskanjem. Rasplesani Dženan je opet nešto novo u njegovoj karijeri. Sve u svemu sam se pozitivno iznenadio kako je brzo naučio sve korake”, kaže Haris Dubica.