Showbiz

Edita otkrila zašto je napustila Ministarke!

2.7kviews
Edita Aradinović napustila je grupu “Ministarke” prije izvijesnog vremena, a dok se prašina nije stišala pjevačica se povukla u medijsku ilegalu.

Edita je gostujući u “Jutarnjem programu” kod Jovane Joksimović i Srđana Predojevića ispričala zbog čega je došlo do prekida saradnje sa bendom čiji član je bila godinama.

“Imali smo lijepu i zdravu saradnju i mislim da ne bi bilo lijepo da ja sada iznosim neke poslovne detalje. Nisam više dio “Ministarki”, ali prosto i oni su shvatili da ja imam neki svoj cilj i viziju u svojoj glavi kako bi to trebalo da izgleda”, rekla je ona, a pritom se osvrnula na priče da tvorci “Ministarki” tvrde da ona nema prava na samostalnu karijeru.

“Ja sam samo čitala o tome. Nisam do sada nikoga čula da je nešto rekao i ne želim da vjerujem da su nešto tako izjavili. U svakom slučaju naši advokati sada pregovaraju o tome. Malo mi je ružno da iznosim javno o čemu smo razgovarali”, rekla je ona.

Ona je dodala da ne isključuje mogućnost da će sa producentima nastaviti saradnju.

“U grupi više nisam, ali sa producentima sarađujem, jer su oni hitmejkeri i oni su me napravili, ali u “Ministarkama” više ne vidim sebe i oni to znaju, a da li ćemo mi nastaviti saradnju po pitanju moje solo karijere, vidjećemo”, rekla je Edita Aradinović.