Paparazzo

Elsan Pilica pred kamerama otkrio svoju najveću tajnu

320views
advertising banner

Elsan Pilica je tokom emisije „Zvezde Granda“ šokirao priznanjem da se bavio takozvanim tajnim boksom, a u razgovoru za Grand objasnio je razloge zbog kojih je prekinuo sportsku karijeru, kako u boksu tako i u fudbalu koji je trenirao godinama.

-Bio sam bokser. Bavio sam se tim sportom, a inače sam bio i fudbaler do svoje sedamnaeste, osamnaeste godine. Za boks niko nije znao, tako da kad čuju moji ubiće me. To je bio neki drugi stil boksa koji smo mi radili i to krijući. Čak sam i školu zapostavio u jednom trenutku jer sam to baš volio isto kao i pjevanje, ali to je i dosta posljedica donijelo – ispričao je Elsan za Grand.

elsan pilica zvezde granda

On je otkrio i da je defintivino prestao da se bavi ovom vrstom sporta i da se okrenuo muzici.

-Sad ozbiljno živim, planiram i familiju, tako da je to neka druga priča – dodao je takmičar.

Elsan je istakao i da mu je svojevremeno omiljeni glumac i donekle uzor bio Žan Klod Van Dam, dok danas ima potpuno druge uzore.

-Pokojni Sinan Sakić biće uvijek moj uzor, on je na prvom mjestu kod mene – rekao je Elsan.

elsan pilica zvezde granda intervju

Kandidat je priznao da je prekinuo da se bavi i fudbalom koji mu je bio velika ljubav, a razlozi su bili opravdani.

-Prestao sam da treniram fudbal jer sam bio sklon povredama. Uvijek su tu bile neke povrede, i onda dođem kući povrijeđen. Nisam to toliko teško podnosio, ali je to ostavljalo velike posljedice. Imao sam veliku ljubav prema fudbalu i ganjao sam to, jedna, druga, peta povreda. Nisam odustajao. Kad nešto voliš srcem i dušom ne razmišljaš šta će da se desi. Ali nastavio sam da se bavim pjevanjem i onda sam vidio da to ne ide jedno sa drugim. Ne mogu ja da idem sa štakama ili u gipsu na svirku – objasnio je takmičar.

elsan pilica zvezde granda

Elsan je sumirao utiske nakon efektnog nastupa u posljednjoj emisiji „Zvezde Granda“ i priznao da mu nije bilo lako jer mu je protivkanddat bio Haris Skarep koji mu je ne samo kolega, već i prijatelj.

-Bilo je jako teško. Inače sam pjevao sa svojim velikim prijateljem, kumom. Svako želi da prođe dalje, ali nisam želio da ode u baraž. Ipak, jedan od nas dvojice je morao da prođe dalje. Lično sam zadovoljan svojim pjevanjem, uvijek istina može bolje, ali ne žalim se – rekao je Elsan.

Na insistiranje da pojasni da li su se njih dvojica zaista i okumili Elsan je rekao:

-Nije to kum, ali od sada ga oslovljavam tako. Duga je to priča. Od danas imamo taj konkretan povod. Nešto se dogodilo, ali to ćemo za sada sakriti.

elsan pilica intervju

Govoreći o komentarima žirija Elsan je otkrio da je zadovoljan naročito onim negativnim opaskama koji su mu paradoksalno draži, a objasnio je i zbog čega.

-Uvijek ima nekih sitnica. Nismo jutjub, mi smo ljudi od krvi i mesa i moramo da pogriješimo nekad, ali smo tu i da to ispravimo. A to ne bismo mogli bez članova žirija, jer oni su godinama u ovom poslu i znaju da nam daju prave savjete. Sve mi to mnogo znači, čak mi više znači kad dobijem negativne komentare nego pozitivne, jer mi više daju elana, snage i volje – ispričao je Elsan.

 

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Dačić/Grand.online