Paparazzo

Emrah Emšo bio ludo zaljubljen u Aleksandru Bursać, sad bacio oko na Džejlu Ramović

300views

Još tokom takmičenja u „Zvezdama Granda“ Emrah Emšo stekao je status pravog zavodnika, a nakon što je otkrio da je zaljubljen u Aleksandru Bursać, pjevač je bacio oko na drugu koleginicu.

U ekskluzivnom intervjuu za Grand, Emrah je otkrio ko je po njegovom mišljenju najljepša pjevačica na estradi.

-Iskreno, meni je trenutno najljepša koleginica Džejla Ramović, slobodno mogu da kažem najljepša u regionu. Iako je dosta mlađa, djevojka, možda već i žena, dosta je zrela i pametna. Generalno ona mi je ubedljivo najljepša što se tiče estrade. Što bi reklo, ona je pun paket- rekao je Emrah u razgovoru za Grand.

emrah

Na pitanje koje ‘fore’ koristi kako bi osvojio srce neke djevojke, pjevač je sa osmijehom odgovorio:

-Iskreno da ti kažem nemam neku tajnu. Ne trudim se da budem magnet za djevojke, stvarno ne mogu da kažem da se trudim iako to tako ispada (smijeh).

EMRAH EMSO ZGS SNIMANJE 15112023 FOTO FILIP ok 1

Iako su mnoge pripadnice ljepšeg pola doslovno ludjele za njim, pjevač je sve donedavno tvrdio da mu se sa estrade dopada samo Aleksandra Bursać.

Ženstvena je, skromna i dovoljno atraktivna, to mi se baš sviđa kod nje– rekao je nedavno za Grand, a potom priznao da bi sa Aleksandrom stao na ludi kamen, bez razmišljanja.

Ja sam veliki ženskaroš priznajem to, ali kada bi Aleksandra željela da bude moja odmah bih je oženio i bio vjeran muž. Ja ne odustajem, čekaću je koliko god bude trebalo jer znam da je bila povrijeđena od strane muškaraca i da je oprezna– istakao je Emrah.

EMRAH EMSO I KATARINA ZIVKOVIC GP SNIMANJE 12012023 FO 10

 

Foto: Z. K. Munja/F. Pavlović,
Autor: J. Jović/Grand.online