Showbiz

Emrah Emšo “Kratke afere mi donose glavobolju”

398views

Kako mu na poslovnom planu sve ide kako treba, Emrah Emšo krije da na emotivnom planu i nije toliko sjajno, ali da bi voleo da nađe srodnu dušu i da se skrasi.

– Imam problem da nađem devojku, veze mi se obično završavaju nakon mesec, dva. Devojke koje bi možda bile sa mnom u ozbiljnoj vezi traže puno pažnje, a ja često nisam u mogućnosti da im to pružim zbog poslovnih obaveza – požalio se pevač i otkrio da mu se devojke “nabacuju” putem društvenih mreža.

emrah emso .JPG

– Najčešće koriste fore preko Instagrama i DM… Obično su ironične kao “Lep si, što se stalno slikaš?” , odgovorim im često. Kada mi napišu “šta si se ufurao?”, ja im napišem da nisam. Razmišljao sam i o ženidbi, a to se obično dešava kad se razočaram u kratke afere. Imao sam afere, ko ih nije imao?! Poželim da se skrasim, jer mi te afere najčešće donose glavobolju.

Na pitanje da li je čestio bio muškarac za jednu noć, odgovara – Ne bih sebe nazvao muškarcem za jednu noć, s tim da nisam toliko ni pitom da sedim kući i ništa ne radim. Tako živim svoje godine (prim.aut.26) kako bi trebalo.

emso1.JPG

S obzirom da se uskoro bliži Dan zaljubljenih, pitali smo ga kako bi iznenadio devojku da je ima.

– Odveo bih je izvan grada i poneo bih gitaru, 13. na 14. i onda bih je iznenadio – rekao je. Međutim, iako se solo, priznao je da prema jednoj koleginici gaji simpatije.

– Sviđa mi se Aleksandra Bursać u fizičkom smislu, a voleo bih da snimimo i duet… – iskren je Emšo.

Što se tiče nastupa, pevač kaže da radi punom parom, te da ga celokuna situacija vezana za pandemiju nije mnogo poremetila.

 Situacija u Bosni je takva da lokali malo dalje od Sarajeva rade do 23h, nastupaju malo kvalitetniji pevači. Kod mene je sve puno kao šibica. Nastupam – ispričao je pevač za Grand Online.