Koji od horoskopskih znakova će ove godine poželeti da svoje seksualne fantazije ostvari na nekom neobičnom mestu, a ko će doći u iskušenje da prevari partnera i prespusti se divljoj strasti sa neznancem…

Foto: Promo

 

OVAN


Vašim znakom vlada Mars, bog rata i strasti. Za vas je ritam svakodnevnog života veoma spor, pa neprestano žudite za avanturama. U seksu ste neumereni, ponekad suviše agresivni. Vama je seks nasušna potreba.
Volite avanture, koje će biti kratkotrajne, žestoke i bez obaveza.
Ipak, pazite s kim, gde i šta radite. I, ma koliko bili u iskušenju, kolege s posla izostavite iz svog seksualnog života.
Ako nemate partnera, najviše će vam odgovarati osoba bez ikakvih predrasuda.

BIK


Vašim znakom vlada Venera. Po prirodi ste veoma mirni i staloženi, ali ste u seksu kao tempirana bomba. Zbog svog umeća i izdržljivosti poznati ste kao sjajni ljubavnici.
Seks vam sigurno neće nedostajati. Volite  da probate sve što do sada niste probali.
Ako imate partnera, poigrajte se malo s njim i uz pomoć nekih erotskih igračaka rasplamsajte strasti. Partner će biti prezadovoljan.

BLIZANCI


Veoma ste neodlučni zbog čega imate mnogo emotivnih problema. Međutim, vaš avanturistički duh čini vas izuzetno zanimljivim ljubavnicima. Za vas je seks laka tema u kojoj se savršeno snalazite. Volite da eksperimentišete, pa reč ‘perverzno’ u vašem rečniku ne postoji.
Ne libite se da partneru kažete šta vam prija dok vodite ljubav i obavezno mu pokažite koliko uživate.

RAK


Pravi ste majstori zavođenja i veoma strastveni ljubavnici. Kada volite, onda se dajete bez rezerve. U seksu ste pomalo neodlučni, pa partner često ima osećaj da vas je naterao na ljubavni čin. Međutim, vi se ne plašite seksa, već neuspeha i činjenice da možda nećete zadovoljiti partnera. Zato se potrudite da  konačno pobedite taj strah.
Otputujte na odmor, opustite se i vodite ljubav na najneobičnijim mestima.

LAV


Vi niste od onih koji se svakome dopadaju, a to ni ne želite. Svesni ste koliko ste posebni i specifični, tako da zahtevate pravi kraljevski tretman od vašeg partnera. Volite da osvajate, ali ste ipak najsrećniji kada vas osvajaju.
Nemate predrasude i uvek ste protiv ustaljenih i važećih principa ponašanja. Volite seks, a kvantitet vam je važan isto kao i kvalitet. Vrlo ste direktni i prirodni, pa se nikada ne ustručavate da kažete partneru šta želite.

DEVICA


Iako su simboli vašeg znaka nevinost i čednost, u seksu ste potpuno drugačiji. Imate veoma snažan libido i oslobođeni ste svih predrasuda. Iako vas vaš vladalac Merkur neprestano tera da sve analizirate i planirate, u ljubavnoj igri to sve pada u vodu. Čak vam se dešava da ponekada pomešate ljubav i seks.
Ljubavne poze ili zanimljiv erotski film mogli bi da vas inspirišu da se potpuno opustite i uživate.
Nemojte da budete stidljivi jer će vas to sprečavati da doživite čarobne trenutke.

VAGA


Vama je ljubav najvažnija, ali vam ni seksualni izleti nisu strani. Iako na prvi pogled delujete prilično tromo i nezainteresovano, u krevetu ste potpuno drugačiji. Uživate kada od ljubavnog čina napravite mali umetnički performans.
Bićete veoma radoznali i želećete da eksperimentišete. Nećete biti opterećeni nikakvim predrasudama i iskreno ćete verovati da je, kada je seks u pitanju, apsolutno sve dozvoljeno.

ŠKORPIJA


Veoma ste seksepilni i snažno privlačite pripadnike suprotnog pola. Prija vam kada diktirate tempo u ljubavnoj igri, pa vam partner to često zamera. Bestidni ste, otvoreni i u dve reči jasno dajete do znanja šta želite. Ne volite da pričate tokom seksa, ali vam zato i te kako prijaju uzdasi zadovoljstva.

STRELAC


Vi se uvek zaljubljujete u osobe s kojima možete dugo i opušteno da razgovarate. Tek tada se upuštate u seksualnu igru. Prija vam i kada sa partnerom, pre seksa, porazgovarate o tome šta volite i šta biste želeli, kako biste povećali stepen zadovoljstva.
Uživate u strastvenim zagrljajima…

JARAC


O vašoj seksualnosti postoji najviše zabluda. Razlog za to se krije u činjenici da ste vi veoma oprezni i da ni u čemu ne prenagljujete, pa ni u seksu. Vama je najvažnije da dobro upoznate partnera pre nego što stupite u intimne odnose. Kada se do desi, pretvarate se u seksualno nezasitu osobu.

VODOLIJA


Vama je seks nasušna potreba. Najsrećniji ste kada pored sebe imate osobu koja je spremna da s vama isproba sve ono što poželite.
Niste opterećeni moralnom dimenzijom, pa u ljubavnoj igri idete iz krajnosti u krajnost. Volite tajne veze, tajne ljubavi i sve što ima prizvuk zabranjenog i tajanstvenog.
Zahtevni ste, voajerski nastrojeni i umete da uživate u partnerovom orgazmu baš kao i u svom.

RIBE


Veoma ste romantični i ne odvajate seks od ljubavi. Pažljivi ste i nikada nećete učiniti nešto što ne prija vašem partneru. Dosta ste izdržljivi i ponekada sami sebe iznenadite seksualnom energijom koju posedujete.