U vrtlogu raskalašnog života, poznati često umeju da pređu i na poročnu stranu gde sve granice nestaju. Ipak, mnogima ni burna pijanstva i problemi koje imaju nisu dovoljni da se osveste i povuku ručnu.

Narkotici su sve zastupljeniji među javnim ličnostima i čini se da više nema pravila da ih koriste samo oni koji naizgled deluju problematično, a da se poroka nije lako otarasiti pokazuju i primeri nekih od najvećih zvezda koji su zbog neurednog načina života gubili velike sume novca, upadali u dugove i probleme, neki su čak bili i na rubu života i smrti, a gotovo svi izgubili žene koje su voleli.

Roker koji je slavu stekao kao izvođač turbo folk muzike Aca Lukas otvoreno priča o svojim problemima sa porocima i narkoticima. Pevač ne krije da je koristio opijate, posećivao javne kuće, ali i da je izgubio više od 70 miliona dolara na kocki.

Kako pevač kaže, sve je sam stekao,tako da ne žali ni za čim, već da i dalje s osmehom ulazi u kockarnice u kojima nekada dobija, a nekada gubi. Međutim, njegov način života koštao ga je braka sa poslednjom suprugom Sonjom Vuksanović za koju je pevač priznao da je žena koju je najviše voleo.

Sonja je imala tu čast. Ako kažem da je i dalje volim, ako kažem ne, to zvuči ružno. Naravno da je volim, ona je majka mog deteta. Ne mogu da je ne volim, ali nismo više zajedno. Ja ne patim. Bilo je svašta u našim životima. Ja ne krijem svoju prošlost i ne volim da menjam svoju istoriju – rekao je svojevremeno Lukas za medije.

Poznati denser i osnivač grupe „Fanki Dži“ Gagi Đogani kome su predviđali blistavu karijeru sa narkoticima muku muči godinama unazad, a pre nekolikoga godina policija ga je privela nakon što su kod njega pronašli dve kesice kokaina.

Gagi se nekoliko puta „skidao“ sa narkotika, a osim što su se negativno odrazili na karijeru, densera je napustila i supruga, poznata pevačica Anabela Atijas koja mu je podarila dve ćerke jer joj je život uz poročnog partnera postao nepodnošljiv.

-Bio si narkoman par ekselans, trebalo te je tući – rekla je Anabela Gagiju u jednom rijalitiju.

Darku Laziću poroci su očigledno veliki problem u životu, budući da su ga tri žene sa kojima je živeo ostavile upravo zbog ovog problema. Naime, njegova poslednja devojka, pevačica Barbara Bobak, se nakon što je Darko priveden oglasila i priznala da nije iznenađena što je njen bivši dečko završio u policiji.

– Kada bih rekla da sam iznenađena ili razočarana, lagala bih. Prosto sam otupela i njegov život više nije moj problem. Stvari koje mi je radio su gore od prevare – prokomentarisala je Barbara.

Lazić je slične probleme imao i sa prethodnom partnerkom Marinom Gagić koja mu je veoma zamerila stil života, pogotove nakon pevačeve teške saobraćajne nesreće nakon koje je jedva ostao živ. Između njih su često izbijale svađe, a desila se i preljuba. Čak je bilo i govora o tome da je on zaboravljao na njihove planove, te ga je Marina više puta čekala da dođe po nju, a on se ne bi pojavio jer je bio u provodu.

Izvor blizak pevaču je jednom prilikom za medije otkrio da je i Darkova bivša supruga Ana Sević zamerala pevaču zbog ovakvog načina života. Darko je i tada pod dejstvom psihoaktivnih supstanci pravio probleme supruzi i tako su počeli problemi u njihovom braku.

Njegovi prvi veliki problemi sa drogom, ali i sa Anom u braku počeli su početkom 2016. Znao je on da se opusti sa time i ranije, ali je u jednom trenutku krenuo baš da preteruje sa kokainom -rekao je pevačev prijatelj, a pisalo se kako se Ana često žalila svojim prijateljima na Darka zbog ovih poroka, te da navodno ne zna gde se nalazi od droge i alkohola.

Džej Ramadanovski je bio jedan od retkih javnih ličnosti koji je otvoreno pričao o porocima zbog koji mu je stradao glas, zdravlje, ali i doprineli da se razveze od prve supruge sa kojom ima dve ćerke.

– Alkohol, cigarete, malo „belog“, sve je to doprinelo da uništim srce, ali i glas. Jedva sam govorio, a o pevanju nisam ni razmišljao. Strahovao sam i pitao se šta dalje ako me napusti glas. Ipak, Bog mi je rekao: „Dobar dan, Džeki imam za tebe još jedan plan“. Imao sam ja mnogo grehova, ali ne neke velike. Drugima sam pomagao, bio sam dobar za okolinu, a loš za sebe. Sada je sve to iza mene. Promenio sam život, navike. Shvatio sam kako želim da živim jer imam za koga. Unuk i ćerke moja su najveća sreća. Oni su prošli pakao zbog mene. Sada želim da im nadoknadim za sve što su brinuli. Želim da pevam i da se igram sa mojim prevarantom Adrianom. On je moje sunce ljubavi. Vratio sam se posle svega i želim još dugo da pevam i da uživam u ovom životu i svim njegovim blagodetima – rekao je svojevremeno pokojni pevač.

Jedan od najpoznatijih repera na javnoj sceni Stefan Đurić Rasta bio je u velikoj ljubavi sa pevačicom Anom Nikolić, a brak su okonačali kako je reper objasnio zbog jakih emocija i turbulencija u odnosu.

– Sa Anom se desila ljubav na prvi pogled. Nisam znao da će ona biti žena sa kojom ću imati dete. Nikada ništa nisam planirao, sve sam ostavljao da se samo desi. Sam brak sa njom se desio potpuno prirodno, neposredno… Jednom smo se pre nastupa dogovorili da ćemo da odemo do matičara i da ćemo se venčati. To je tako i bilo – ispričao je reper, a u javnosti se dugo spekulisalo da su oni na svoju ljubav stavili tačku upravop zbog Rastinog poročnog načina života.

 To je bio turbulentan odnos, kao neki spot koji nikako da se završi. To je bilo ludilo. Putovali smo, išli na žurke, konstantno smo živeli taj neki život. U jednom momentu to nije bilo nešto što je racionalno. To je bio momenat kad smo shvatili da ipak živimo ovozemljaske živote i da imamo po jedan život.

Reper je zbog konzumiranja narkotika neko vreme proveo u kućnom pritvoru i nosio nanogicu, dok mu je Ana iako više nisu zajedno sve vreme pružala podršku.

Pogledajte videu u nastavku:

Izvor: Grand.nova.rs