Showbiz

Fanovi žestoko napali Ellu Dvornik!

865views
advertising banner

Kćerka poznatog muzičara Dina Dvornika prije nešto manje od mjesec dana se porodila i na svet donijela kćerku. Od tada, Ela Dvornik ne prestaje da putem društvenih mreža prenosi svaki detalj iz prvih dana majčinstva.

Tako su njeni pratioci u stanju da saznaju šat je kćerka Bali Di jela tog jutra, gde ju je podojila, šta je radila, gde provodi vrijeme, koje je nacionalnosti njena nasljednica.

Elini prijatelji i pratioci na društvenim mrežama čini se da su se zasitili njenih objava, a među komentarima koji su se našli bio je i jedan koji je privukao pažnju mnogih. U njemu jedna devojka moli Elu da naprosto nestane sa društvenih mreža.

” Kao neko kome si draga, ja bih da nestaneš iz javnosti na 45 dana. Ja bih da ne radiš. Ja bih da se u potpunosti isključiš i prestaneš da razmišljaš o nama i posvetiš se sebi i malenoj. Svi ćemo te čekati. Neće posao propasti”, napisala je jedna prijateljica sa instagrama i dodala da joj je Ela jako draga.

Dok su jedni htjeli da im Ela kaže i da neki savjet o majčinstvu, bilo je i onih koji su to odbili navodeći da ona ne treba da daje savjete i da za to nije kompetenta.

Izvor: blic.rs