Zanimljivosti

Foto putovanje – 10 pogleda kroz prozor koji oduzimaju dah

900views

Danas Vam donosimo 10 fotografija, 10 pogleda kroz prozor koji pokazuju sobe sa nevjerovatnim pogledima. Zamislite da sjedite u nekoj od ovih soba i prvo što vidite ujutru kada se budite ili naveče kada liježete je ovakav prizor.

Piroda je zaista divna, nepredvidiva i očaravajuća, a ljudi su tokom vijekova znali da je prilagode svojim potrebama za savršene hedonističke užitke. Naravno da se tu pojavljuje drugi problem pretjeranog iskorištavanja prirodnih resursa i njihove zlouputrebe, ali u ovom tekstu se osvrćemo ipak na pozitivne strane.

Naravno da će boravak u ovakvim sobama košta više upravo zbog panorame koja se nalazi ispred Vas. Dizajn prozora takođe utiče na efekat koji dobijete kada gledate ove prizor. Oni su postavljeni u određenom omjeri u odnosu na sunčeve zrake, neki su u obliku rama ili se protežu preko čitavog zida i daju vizuleni efekat da se ne nalazite u zatvorenoj prostoriji.

Zamislite da je neki od ovih prozora Vaš, sjedite ispred ovog prizora, pored Vas draga osoba, šolja kafe, čaja ili neko cijeđenog voća, lagana muzika u pozadini. Uživajte u ovim fotografijama i prepustite se mašti. Ovo je foto putovanje o 10 pogleda koji oduzimaju dah.

10 pogleda kroz prozor koji oduzimaju dah

1.Sveta Lucija, država u Karibskom moru10 pogleda kroz prozor

2. Norveška

rooms-with-amazing-view-5__880

3. Švajcarska

rooms-with-amazing-view-6__880

4. Škotska, Velika Britanija

rooms-with-amazing-view-12__880

5. Kalifornija, SAD

rooms-with-amazing-view-16__880

6. Zermatt, Švajcarska
rooms-with-amazing-view-38__880

7. Južna Afrika

Rooms-with-an-amazing-view1__880

8. New York, SAD

rooms-with-amazing-view-9-2__880

9. Amalfi Obala, Italijarooms-with-amazing-view-29__88010. Finska

rooms-with-amazing-view-1-1__880

Foto: Instagram/google