Showbiz

Frka pred finale, Šejla Zonić otkrila sa čime se bori u „Zvezdama Granda“

279views

Finalistkinja „Zvezda Granda“ Šejla Zonić oduševila je žiri i publika nastupom u polufinalnoj noći, ali malo ko zna da joj iza scene nije bilo ni malo lako.

U razgovoru otkrila je detalje iz polufinala, ali i otkrila na koji način se borila sa tremom.

-Najteži nastup do sad, defintivno. To samo izgleda tako da s lakoćom pjevam, bile su tu i mentalne pripreme i fizičke, u smislu vježbanja pjesme sto puta jer sam iskreno izabrala i teške pjesme- istakla je sa osmijehom.

FILP8622Šejla Zonić

Šejla je otkrila i kako je razbijala strah pred izlazak na scenu svih ovih mjeseci.

-„Biće sve okej i ako ne budeš u finalu, nije frka, već si postigla dovoljno“, tako sam se ohrabrivala, imam taj svoj unutrašnji glas koji me bodri. Ne znam kako da objasnim to, bukvalno sam ohrabrivala sebe! To primjenjujem od kada znam za sebe i kada je dobro, i kada je loše. Kada je nešto neizvjesno, uvijek slušam taj unutrašnji glas– ispričala je za Grand.

FILP8792Šejla Zonić

Često ističe da joj je najveća podrška suprug, a ovog puta je čak došao bolestan kako bi je gledao.

-Suprug je malo bolestan, ima virus. Mislila sam da će ostati u hotelu i da neće uopšte doći, ali on je tu moja prva i najveća podrška – istakla je ona, a zatim dodala šta očekuje u finalu:

-Za finale još uvijek ne znam ništa, vidjećemo, sve je neizvjesno. Očekivala sam finale i kada gledam moje nastupe sa početka vidim evoluciju i napredak u svakom smislu, što me posebno raduje. Ne moram da se visoko kotiram u finalu, kada vidim da me moja publika voli, ja sam presretna. Znate kako, ja sam neko ko voli da uči, ne smatram da sve znam iako sam završila škole. I dalje redovno idem na časove pjevanja, baš puno radim na sebi. Sve to daje razultat! I bravo za mene!

 

Foto: Z.K.Munja / F. Pavlović,
Autor: K. Marković / A. Dačić/Grand.online