Horoskop

GODIŠNJI HOROSKOP ZA RIBE: Kucnuo je čas za PROMENE, posebno obratite pažnju na OVE dane

463views

RIBE – 19. FEBRUARA – 20. MARTA

Sledite svoje srce i intuiciju, poručuje astrolog Gordana Mašić i dodaje da obratite pažnju na ono što se događa sedmog i dvanaestog dana u mesecu.

POSAO – Jupiter u vašem prirodnom 12 polju smatra se anđelom čuvarom na vašem ramenu. Smatrajte ovu godinu periodom priprema za ono što vas u narednoj tek čeka. Materijalne prilike vas okupiraju u prvom delu godine. Stanje će se tokom drugog dela godine popraviti, samo ako ste sigurni u sebe. Na primer, razmišljate o nekoj investiciji, ali se plašite da ne izgubite i ono što imate, umesto da vam se prihodi znatno uvećaju. Ukoliko ste sigurni da je investicija dobra, dobro ćete proći. Ako slušate druge, a sami niste uvereni da je ispravno ono što radite, tada ćete sigurno biti na gubitku. Vama je bolje da posmatrate šta drugi rade i da se na njihovim greškama učite. To će biti delotvornije nego da bilo koga pitate za savet. Bez straha i sumnji, kada ste za tako nešto spremni, izložite svoje ideje.

Vaša originalnost natereća mnoge da vas gledaju drugim očima. Naučite da nastupate pred velikom grupom ljudi, jer na tako nešto vas inicira Jupiter koji su u tranzitu kroz vazdušno sazvežđe, kao i Saturn. A sa ukućanima i zaposlenima, ili saradnicima, budite malo češće u ličnom kontaktu, putujte, družite se. Neke prijatelje ćete izgubiti, a neke nove dobiti. Zahvaljujući ljubavi, veri, umeću da diplomatski izbegnete otvorene konflikte i da vidite pluseve i tamo gde ih nema, moći ćete da uživate u društvu, ali i sami u godini koja je pred vama.

LJUBAV – Neobičan pogled na neobične stvari, iskazuje tendencije koje lako potom mogu biti ostvarene. Kao da biste mogli i nemoguće. Jasno dajte na znanje, u svakoj prilici da ste tu i da na vas može da se računa. Vodite računa bukvalno o svemu. Vi ste u biti dobra osoba, intuitivna i osećajna, tako da imate sve predispozicije za skladne odnose. Samo tokom narednog perioda razvijajte tačnost i mudrost. Priključite svojim osobinama i malo više racionalnosti. Ljubavna sreća bi mogla da vas pogodi kao grom iz vedra neba, ako ste slobodni, ali i u slučaju da ste se zasitili svakodnevice slobodnjaka.

SAVET – Računajte tokom ove godine na tipičnu mušku slabost: što je žena nezainteresovanija, to će se oni više truditi oko njih. Ovo je godina vašeg osvešćivanja na mnogim poljima. Morate da znate koliko vredite, a da vam pri tom nisu potrebni tuđi isprazni komplimenti, da bi se osećali lepo. Ovo je dobar period za sve ono što se odvija daleko od očiju javnosti, „iza kulisa“. Tako da poseban uspeh mogu imati svi oni koji rade u oblasti zdravstva, kao i oni koji rade za tejne službe, ili obavljaju neke zadatke od poverenja i u interesu države. Moguć je i dalek put.

ZDRAVLJE – Za zdrav život neophodno je pronaći svoj unutrašnji mir. Podložni ste tegobama sa stopalima i nogama, plućima i unutrašnjim nemirima, nervozom. Kontrolišite hemoglobin. Kontrolišite telesnu težinu.

Autor: G.Mašić