Halid Bešlić je već decenijama jedan od najpopularnijih pevača u regionu, što je potvrdio i njegov sinoćni spektakl u zagrebačkoj Areni.

Prema nekim podacima, Halida Bešlića je slušalo više od 20 000 ljudi koji su uživali u njegovim hitovima. Karte za koncert rasprodate su pre više od mesec dana, a sudeći po fotografijama i videozapisima, atmosfera na koncertu je bila sjajna.

Već sa prvim taktovima hita „Lavanda“ publika je počela horski da peva sa Bešlićem. Nizali su se hitovi „Miljacka“, „Ja bez tebe ne mogu da živim“, „Prvi poljubac“, „U meni jesen je“, „Čardak“, „Dvadesete“, „Romanija“, „Okuj me care“, „Sarajevo grade moj“, a svaka numera ispraćena je iz sveg glasa.

Legendarni pevač iznenadio je obožavaoce kada je na binu izveo prelepu pevačicu Nikolinu Kapor sa kojom je zapevao pesmu „Još si moje sve“.

Nikolina je publiku oduševila svojim glasom, a posebno emotivan trenutak je bio kada je zapevala ”Malo mi za sriću triba“. Čast da zapeva sa Nikolinom na velikoj sceni imao je finalista prošlogodišnje sezone „Zvezde Granda“ Hanad Džehverović . Numerom „Kad zamirišu jorgovani“ stvorili su atmosferu za pamćenje, a nema sumnje da ć se o ovom koncertu još dugo pričati.

Foto: Privatna arhiva