Paparazzo

Halid Muslimović priznao zašto je postao miljenik žena

363views

Još na početku karijere pjevač Halid Muslimović šarmirao je glasom ali i pojavom zbog čega je odmah postao miljenik pripadnica ljepšeg pola, a taj imidž prati ga i dalje.

Halid je u emisiji „Zvezde Granda Specijal“ otkrio da žene i danas luduju za njim, a dobrog izgleda bio je svjestan još na početku karijere.

-Ne znam ni sam. Imao sam samo veliku želju da dobro pjevam i da dobro izgledam – rekao je Halid i priznao da su žene ludjele za njim.

-To mi je bilo i te kako normalno, nego sam prije dve godine imao koncert kod Virovitice i Bjelovara. Kada sam poslije toga gledao snimak, među tih 7 do 8.000 ljudi bilo je svega oko 200 muškaraca. Ali stvarno – ispričao je Halid.

Pjevač je naglasio da razumije tu fascinaciju fizičkim izgledom pjevača, kao da i on sam slično posmatra izvođače na sceni.

-To je isto jedan segment u mojoj karijeri, kako bih rekao, lijepo je kada gledam pjevača ili pjevačicu da ima i tu drugu stranu, da lijepo izgleda, da je lijepo dotjeran. Prirodno da je lijep – dodao je Halid.

halid muslimović miljenik ženaFoto: Z.K.Munja/F.Pavlović

Podsjetimo, Halid je nedavno u emisiji otkrio i kako je upoznao sadašnju suprugu Adelisu Muslimović.

-Ja sam imao tri djevojke. I zakažem jednoj u osam, jednoj u devet jednoj u deset sastanak. Adelisa je bila ova što je trebalo druga da se pojavi. Ja sam se sakrio u ćošku i gledao. Ova što je došla u osam čekala je do osam i dvadeset i otišla. Adelisa je došla u devet i čekala. Ova što je došla u deset isto je otišla poslije dvadeset minuta. Adelisa je čekala do pola jedan dok se ja sa društvom raziđem. Tako je dobila prednost – ispričao je Halid i nasmijao sve u studiju, naglasivši da se ipak šalio, a potom je uozbiljio priču.

-Adelisa je bila popularna, radila je sa svojim bendom. Imala je jednu pjesmu „Vozovi“ koja je već počela da se vrti po radio stanicama. Onda je počeo taj prokleti rat koji je sve poremetio. U tom trenutku smo počeli našu vezu koja je eto održala se do danas. Imamo dvoje djece i troje unučadi – dodao je Halid.

 

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Dačić/Grand.online