Showbiz

HAOS ZBOG BLIZNAKINJA: Natjerale Lukasa da im se izvini što ih nije prepoznao!

829views
advertising banner
Bliznakinje Valentina i Violeta Gojković predtavile su se u prvom krugu “Zvezda Granda” pjesmama “Pamtim još” Hanke Paldum i “Ne daj da nas rastave” Zorice Brunclik, a članovi žirija su ih ocenili sa jednim glasom.

Zamjerka je bila da ne pevaju složno i istovremeno falširaju, a Snežana Đurišić je potvrdila da je drugi glas bio u falšu.

“Atraktivne ste i kao pojava ste zanimljive. Super vam je stajling, odlično izgledate. Boja glasa i stil vam je problematičan”, rekla je Jelena. Valentina je rekla kako je Aca Lukas dolazio na njihove nastupe i slušao ih ali se toga ne sjeća.

“Svake večeri je dolazio i sjedio za našim stolom i slušao kako sestre pjevaju. Dolazio je da se malo opusti i sa svojim bendom i slušao bliznakinje”, rekla je Valentina.

“Sad kad si to rekla sjećam se. Izvini što se nisam odmah sjetio ali volim da idem po kafanama. Nije loše, a nije ni dobro. Kad vas slušam u kafani onda je to drugačije. Ovdje ste došle da se takmičite kad smo svi trijezni, uglađeni i spremni i to drugačije zvuči”, rekao je Lukas.

“Žao mi je na tonskoj probi je drugačije zvučalo. Malo je i trema učinila svoje ali nadam se da ćete uzeti u obzir”, bila je uporna Valentina. Ana Bekuta im je rekla kako je sve sad u rukama produkcijskog žirija, a Marija je već počela da se ljuti jer je vidjela da postoji šansa da ih Saša Popović pusti da prođu u baraž. Kad je direktor predložio da im članovi žirija daju još dva glasa da bi prošle u baraž,  svi su ga bojkotovali.

Na kraju su Lukas i Marija popustili i dali “da”, a bliznakinje su prošle u baraž.

Izvor:mondo.rs