Horoskop

Žene rođene u ova 3 tri znaka svaki muškarac želi da oženi

479views

Saznajte koji znak najviše vole mršavije devojke, crvenokose ili plavuše sa plavim ili zelenim očima

Foto: Promo

Ovan

Žena rođena u znaku Ovna je jaka, samosvjesna i odvažna. Njena neustrašivost, temperamentnost i hrabrost obaraju muškarca s nogu. Uvijek je spremna na kompromis, puno daje, ali isto tako dosta očekuje od partnera. Uz nju često postaje odgovorniji i zahvaljujući njenoj podršci osjeća se sposobnim ostvariti sve što zamisli.

Ona stoji čvrsto na zemlji, realna je u ljubavi i teško ju je osvojiti. Muškarac kome to pođe za rukom može biti siguran da je zaljubljena u njega. Kao majka je stroga, a zahvaljujući svojim vaspitnim metodama, djecu odgaja u pobjednike i vođe. Od partnera očekuje jak karakter i odlučnost.

Rak

Žene rođene u ovom horoskopskom znaku vole svoje partnere “do koske” – one ne znaju za polovičnu ljubav. Partnerova ljubav im je bitna u svakom trenutku i sve će učiniti za njega. Ponekad su sklone da bespotrebno dramatizuju zbog trivijalnih stvari, ali to nije ništa naspram ljubavi koju žele da daju.

Privlači ih topao porodični dom u kojem važnu ulogu ima i dobra hrana. Odlične su kuvarice i posebno vole da uživaju spremajući bližnjima. Posvećene su majke kojima su djeca uvijek na prvom mjestu, a od muškarca svog života očekuju samo ljubav i iskrenost.

Lav

Ponosna i strastvena, žena rođena u znaku Lava uz sebe traži partnera koji joj u svemu može parirati, naročito koji je snažan kao ona. Ima urođeni šarm te se ne trudi puno u osvajanju partnera.

Možda je ponekad dosta fokusirana na samu sebe, ali ona je prije svega odana žena koja nesebično voli. Boriće se za sebe i partnera baš kao prava lavica, a jednako zaštitnički nastrojena biće i prema svojoj djeci.