Showbiz

“Hvala, doviđenja” ruši rekorde

360views

Pjevačica Ana Nikolić objavila je novi album koji nosi naziv “Hvala, doviđenja”.

Pop zvijezda Ana Nikolić objavila je deveti po redu albuma koji nosi naziv „Hvala, doviđenja“ i sadrži pet numera. Ona je album objavila 27. juna na svoj rođendan, a pjesma su bile bez aranžmana, te se poslije dva dana njen kanal ugasio, a pjesme nestale sa svih digitalnih platformi.

Goran Ratković Rale kompozitor i njen trenutni partner pojasnio je da se radi o tehničkim problemima koji će biti brzo otklonjeni.

Nakon dva dana novi albuma Ane Nikolić ipak je ugledao svetlost dana 29. juna, a pjesme su ponovo počela da obaraju rekorde slušanosti.

Za sada su se izdvojile dvije numeru, „Hvala, doviđenja“ i „Terasa sa pogledom na zid“ koje je radila Nadica Mutavdžić za koju je Rale u jednoj emisiji na Blic-u rekao da je ona nova Marina Tucaković.

„Ana Nikolić je došla kod mene u studio i pitala da li radim muziku na tekstove. Rekla mi je da ima dva teksta koja joj je poslala jedna djevojka. Pročitao sam ih i oduševio se. Žena se zove Nadica Mutavdžić. Sad radi i sa Futom, i sa mnom. Marina je Marina, nju je nemoguće zamijeniti, ali Nadica piše slično kao ona“, otkrio je kompozitor za pomenuti medij.

Emotivna balada „Terasa sa pogledom na zid“ je dotakla mnoge, a na YT komentari ispod pjesme se samo nižu, te se može zaključiti da je publika više nego ganuta ovom numerom.

„Ana sa slikom iz lifta i objavljenim albumom u tri ujutro, spakovala cijelu estradu, budite iskreni, ovo su najkvalitetnije pjesme koje su izašle. Ona kad pjeva, pjeva dušom, tijelom, srcem, plus su pjesme lične, bravo Ana“, „Zamisli, žena se uslika u liftu u četiri noću i objavi album, pa joj ugase pjesme, pa vrate i žena pojede estradu. Kraljica.“, „Kako dobra pjesma, ovo mora biti hit. Bravo Ana, podsjeća na tvoje legendarne stare hitove“, „Bravo za tekstopisca, ovo je hit godine“, „Pjesma me je rasplakala, slušam je po cio dan“, samo su neki od komentara.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Nadica Mutavdzic (@mutavdzicnadica)