Paparazzo

Isplivala istina o razvodu Dragane Mirković i Tonija Bijelića

282views

Razvod Dragane Mirković i Tonija Bijelića i dalje je glavna tema na estradi.

Kako regionalni mediji pišu, Dragana je navodno tužila svog i dalje zakonitog supruga, kako bi sud podijelio njihovu imovinu i razveo ih. Međutim, kako Kurir saznaje, istina je potpuno drugačija.

Naime, izvor Kurira tvrdi da je Dragana, kao i uvijek, otvorena za svaki vid dogovora, kao i da je rada da se na najljepši mogući način rastane od svog supruga.

„Dragana je Toniju još prvog dana uručila zahtjev za razvod braka i dalje prepustila posao advokatima, koji bi trebalo da se dogovore i riješe slučaj“, rekao je izvor na samom početku, pa nastavio:

„Postoji zakonski rok u kom advokat i Toni treba da se dogovre i saopšte Dragani da li hoće da se razvedu sporazumno ili da sud odluči o razvodu i podjeli imovine“, objasio je on.

„Toni i njegov advokat, koliko ja znam, do danas nisu odgovorili Dragani, ali taj rok još uvijek nije istekao, tako da imaju još vremena da donesu odluku kako će se sve završiti. Što se Dragane tiče, ona je od samog početka bila za svaki dogovor, kao što je i poznato javnosti“, završava izvor za Kurir.