Showbiz

ISPOVIJEST ŽELJKE SAMARDŽIĆA: Moja žena je sa drugim nakon 40 godina…

2.8kviews

Željko Samardžić iznenadio je publiku i sve koji ga poznaju novim izdanjem.On je pustio bradu i brkove, a počeo je da nosi i naočale za vid. Mnogi su ga nakon te transformacije na društvenim mrežama uporedili sa industrijalcem Đorđem Vajfertom, čiji se lik nalazi na novčanici od hiljadu dinara.

Ja sam prilično hrabar čovjek i veliki profesionalac, znam da su u ovom poslu promijene dobrodošle. Pomislio sam da sam možda dosadio publici kada je riječ o imidžu, a budući da moji fanovi dugo čekaju novi album, odlučio sam da ih iznenadim– kaže Željko i otkriva kako je došlo do transfrmacije. ”

-Sve se dogodilo kada sam sa mojim kumom i menadžerom otišao kod stliste i on mi je osmislio novi izgled. Naravno, tu je i promijena kada je riječ o oblačenju, a za to je zadužena Ivana Rabrenović. Iskreno, baš sam zadovoljan kako je sve ispalo-otkiva pjevač, koji ne krije da se njegovom novom izgledu najviše obradovala njegova supruga Maja.

-Žena kada me je videla, bila je mnogo iznenađena, eto i njoj se dogodilo da jednom u životu “promijeni” čovjeka-kaže Željko, koji se „nada” da će za novogodišnje praznike biti angažovan ni manje ni više nego kao Deda Mraz.Pjevač je otkrio i svoje planove za narednu godinu.

-Spremam koncert u „Kombank areni“, ali neće biti tradicionalno osmog marta, već krajem marta. Promijenio sam odnos prema Danu žena i shvatio sam da treba da poslušam Đorđa Balaševića, koji je jednom prilikom rekao da svaki dan treba da bude praznik nježnijeg spola- zaključio je on.

Izvor: express.ba