Paparazzo

Ivana Boom Nikolić o raspadu grupe „Hurricane“

452views

Ivana Nikolić je govorila zbog čega se grupa „Hurricane“, u kojoj je bila član, raspala u trenutku kada su bile na vrhunskom nivou.

Ksenija KneževićSanja Vučić i Ivana postigle su veliki uspjeh postigle zajedno, ali pjevačica je sada istakla da su sve tri ipak željele da se oprobaju u solo karijeri.

Mi smo pet godina bile zajedno i dosta toga postigle. Tu je vjerovatno moglo još, bilo je prostora za možda neki album ili nešto ozbiljnije posle te Evrovizije, ali nakon isteka ugovora smo stvarno sporazumno odlučile da bi trebalo možda u tom trenutku kada smo na vrhu da se rastanemo i da se svaka oproba kao solista. Mada, ja stvarno mislim da imamo dobre nasljednice, i stvarno mislim da smo nas tri kao individue dobre da budemo u solo vodama – rekla je za Grand, pa dodala:

Drugačiji je koncept grupe, drugačiji je solo izvođača. Mi smo stvarno imale i inostranu karijeru i snimale pjesmu u Los Anđelesu, dosta se tu dešavalo. Ozbiljni producenti su dolazili ovdje zbog nas, stvarno smo dosta toga uradile i Evrovizija nas je digla u nebesa.

ivana nikolic, raspad grupe hurricane

Ivana se u iskrenom razgovoru prisjetila emotivnih trenutaka sa Evrovozije, ističući da je taj dan zauzeo posebno mjesto u njenom srcu.

Tviter je gorio od slika, dosta ljudi je pisalo da smo ujedinile Balkan, ponovo je sve kao što je bilo. Dobile smo puno inostranih fanova tokom te Evrovizije. Iskreno, to je iskustvo koje želim svakom da to proživi. Evo i ja bih željela ponovo da odem, tako da možda slijedeće godine i šaljem pjesmu na konkurs. Tako da vidjećemo, stvarno ima posebno mjesto u mom srcu ta Evrovizija – rekla je pjevačica.

IVANA NIKOLIC ZGS SNIMANJE 24012024 FOTO MUNJA 5 1Ivana Nikolić se prisjetila posebnih momenata

Foto: Z.K. Munja / F. Pavlović,
Autor: K.Marković/ Grand.online