Showbiz

Ivana Selakov progovorila o detaljima saradnje sa Amar Giletom

250views

Pevačica Ivana Selakov gostovala je u emisiji „Zvezde Granda Specijal“ i objasnila zbog čega je ponovo došlo do njene saradnje sa Amar Giletom.

Pjevačica je opisala kako su se ona i pjevač muzički našli još prije nekoliko godina kada su snimili duet „Boli, boli“, ali da su iako je pjesma postigla uspeh u tom trenutku u čitavu priču ušli sa mnogo neizvjesnosti.

-Ponovo smo se ukrstili poslije 4 godine Gile i ja. Tada je izašla pjesma, u vrijeme korone, što je bio pomalo riskantan potez jer nikom nije tada bilo do muzike. Ali mi smo riješili da objavimo pjesmu. Još smo tu zaključili kako se super slažemo, da nam se slažu boje glasova. Javio nam se producent i pošto nam se dopala pjesma, riješili smo da je snimimo – objasnila je Ivana kako je došlo do novog dueta „Kamata“.

IVANA SELAKOV ZGS SNIMANJE 06032024 FOTO MUNJA 2 ok

Na pitanje voditeljke Vesne MIlanović kako pjevači govore da se Ivana Selakov za duet ne odbija, jer svaka pjesma sa njom postaje hit, pjevačica je objasnila da to ipak ne ide uvijek tim putem.

-Nije to baš tako. Mora tu još dosta stvari da se poklopi, prije svega da bude dobra pjesma. Džaba je sve ostalo – naglasila je Ivana.

 

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Dačić/Grand.online