Showbiz

Jelena Tomašević napravila neočekivan potez PRED NASTUP SA BOČELIJEM (VIDEO)

U susret velikom muzičkom spektaklu u Beogradu, na kome će nastupiti sa jednim od najvećih tenora sveta Andreom Bočelijem, jedna od naših najboljih pop pevačica Jelena Tomašević je odlučila da obraduje publiku spotom za novu pesmu pod nazivom „Ne žalim“.

JT_13.JPG

Jelena je pesmu premijerno izvela na ovogodišnjem festivalu „Skale“, u Herceg Novom, ali se i pored odličnog nastupa odlučila da snimi romantičan spot koji je ovoj kompoziciji dao novu dimenziju i upečatljiv vizuelni efekat.

Ekskluzivnost pesme „Ne žalim“ čini to što je snimljena u dve verzije, jer je Jelena želela da u ovoj sjajnoj numeri uživaju kako oni koji vole brži ritam, tako i oni kojima više prijaju setnije note, pa pesma dolazi pred publiku u verziji raskošne balade, za koju je i snimljen spot, i remiks izdanju koje će biti pravi letnji hit.

JT_14.jpg

Popularna pevačica ovom pesmom najavljuje novi album koji će objaviti do kraja godine. Do tada, uveliko se priprema za senzacionalni nastup sa Bočelijem, u petak, 22. jula.

– Neizmerno se radujem tome što ću pevati sa Andreom Bočelijem i sve mi zaista izgleda kao san. Najveća sreća je u tome što znam da će se taj san ostvariti, jer kada sam počinjala karijeru nisam mogla ni da zamislim da ću jednog dana stati rame uz rame sa tako velikim umetnikom čiji rad odavno pratim i poštujem. Sigurna sam da ćemo se svi nezaboravno provesti i jedva čekam petak – ističe Jelena Tomašević i dodaje:

– Ovo je zaista divan period u mojoj karijeri i zbog toga sam odlučila da svojoj publici poklonim spot za moju najnoviju pesmu „Ne žalim“, u kojoj će, nadam se uživati tokom leta, a onda se na jesen vidimo sa novim pesmama koje s velikom ljubavlju pripremam za svoj treći studijski album.

Foto: Ivica Nikolić