Showbiz

Jelena Tomašević otkrila šta ubrizgava u lice!

Ne volim da koristim termin "vampirski tretman", ne zvuči mi lijepo, to je PRP, iliti kako ja radije kažem plazma lifting - kazala je pjevačica

1.6kviews

Jelena Tomašević (34) ne krije da odlazi na “vampirske tretmane”, koji su u posljednjih nekoliko godina postali hit u svijetu. Pjevačica je progovorila o odlasku na iste, kao i o razlozima zbog čega praktikuje ovakav tip njege kože, koja je, kako kaže, jako važna i upotpunjuje ono što je svakoj ženi majka priroda dala.

-Ne volim da koristim termin “vampirski tretman”, ne zvuči mi lijepo, to je PRP, iliti kako ja radije kažem plazma lifting. To je prirodan način regeneracije kože, a radi se jednom u mjesec dana, tri mjeseca zaredom – započela je supruga glumca Ivana Bosiljčića, pa dodala:

-Koža je poslije njega svežija, zdravija i glatka kao svila. Volim i da uradim hemijski piling, kako bih lijepo očistila kožu, kao i mezoterapiju – otkrila je Tomaševićeva.

Ovu metodu prva je počela da koristi starleta Kim Kardašijan, a onda su i naše poznate ličnosti počele da primenjuju ovu metodu podmlađivanja.

Izvor: expressmag.ba