Paparazzo

Kad se skinula svi su zanijemili, a onda je uslijedio ŠOK komentar JK

Lijana Savić iz Novog Sada predstavila se pjesmom "Konačna odluka" Milice Todorović za koju je dobila četiri glasa.

1.1kviews

Atraktivna crnka na sceni se pojavila u kratkom kombinzonu i mantilu, a kad je skinula svoj plašt publika je pozdravila ovacijama dok je njena podrška u bekstejdžu prokomentarisala “Ona je rođena za ovaj posao”.

Posle interesantnog scenskog nastupa i izvođenja pesme “Đubre obično” Katarine Grujić osvojila je pet glasova. Ana Bekuta je primijetila da kamerman samo što nije pao na sceni jer se sapleo na mantil.

“Nisam mu ja kriv što ne gleda gde ide. On umesto da snima gleda u njene noge i zadnjicu umesto da gleda gde hoda”, nasmijao je sve Popović i otkrio gledaocima da je takmičarka neposredno prije nastupa doživjela saobraćajnu nezgodu u kojoj na svu sreću niko nije bio povrijeđen.

“Drago mi je Lijana, ja sam Tarzan! Što se tiče performansa nema dalje. Međutim, prvu pesmu si otpevala bolje nego drugu verovatno zato što si u drugoj igrala”, rekao je Lukas.

“Pošto imamo Lijanu i Tarzana ja sam Čita. Ne znaš da pevaš, ne znaš da igraš i ne znaš da se obučeš. Nemaš X faktor i nisi za ovaj posao”, rekla je Jelena Karleuša, a onda se umiješao Popović.

“Stajling ti je super, igraš ok, pevaš korektno i kao paket su odlična!”

Ana Bekuta se nije složila sa Jelenom Karleušom i obrazložila da se ništa ni sa čim ne slaže.

“Pogrešan odabir pesama i mislim da se nisi najbolje snašla. Ni stajling mi se nije dopao”, rekla je Viki. Poslije dužeg izlaganja Bosanac je zaključio: “Pusti ove što su ljubomorni na tvoj fizički izgled ti si odlična!” Uz odluku produkcije Lijana je prošla dalje.