Paparazzo

Kad Sloba Radanović dijeli moralne lekcije – Pjevao si u gej klubu za dobre pare a sad morališeš

351views

Pjevač Sloba Radanović komentarisao je nastup jednog takmičara na takmičenju za Pjesmu koja će predstavljati Srbiju na Euroviziji. Zbog njegovog komentara o “muškarcima u haljinama” nastao je haos na Tviteru.

Nekadašnjeg zadrugara su pojedini tviteraši osudili zbog negativnih komentara na račun učesnika, a najviše mladog Filarija koji se pojavio u bijeloj haljini.

– Ako ne ode ona, ovo će biti najveća nepravda na svijetu! Stvarno ne želimo da nas predstavljaju muškarci u haljinama, pa da nas preci na onom svijetu motkom dočekaju – napisao je nekadašnji zadrugar na Instagramu.

 

– Muškarci u haljinama više nisu zanimljivi – napisao je Sloba na Tviteru, a ubrzo su uslijedili komentari:

“Pevao si u gej klubu, uzeo dobre pare za to, a posle se pravdao da kao nisi znao gde pevaš, ali si znao pare da uzmeš, a sad ti kao smetaju muškarci u haljinama, kako će preci da te dočekaju zbog toga?!”, “Ne opet Sloba Radanović sa mišljenjem”, “Sloba Radanović glumi moralnu veličinu i vernika, a do pre koju godinu Lunu… u rijalitiju dok je bio oženjen”, “Tišina, eminentni gospodine Slobodane Radanoviću, niko vas nije pitao za mišljenje, bivši mužu Kristine Kockar”, “Imao si odnose sa švalerkom u kokošinjcu”, “Da se razumemo – apsolutno svako može da ima i treba da ima favorita, ali uzdizati svoje favorite tako što ćete poniziti drugog, e to je već nevaspitano”…

Inače nije ovo prvi Slobin gaf koji sve češće na svojim nastupima izvodi pjesme koje baš mu i ne priliče.