Showbiz

KAKAV VIKEND ZA PEVAČE: Letele šuške na sve strane, a evo ko je najviše UZEO

320views

Nakon dve godine pandemije korona virusa i zabrane javnog okupljanja, pevači su jedva dočekali da ponovo zapevaju.

Pored svakodnevnih klupskih svirki, očigledno je da najviše novca zarađuju na privatnim veseljima, posebno na svadbama, rođendanima, krštenjima, pa su s razglogom jedva dočekali da ponovo zapevaju na istim. Navodno neki od njih za noć zarade i po nekoliko desetina hiljada evra, ali je pevačica Jelena Kostov nedavno istakla kako mnogi pevači preuveličavaju bakšiš koju dobijaju za veče.

serif.jpg

Ipak, može se reći da je ovaj vikend za estradu bio pun pogodak.

Radiša Trajković Đani poznat je kao pevač koji diže atmosferu do usijanja, te s razlogom nosi titulu “kralj bakšiša”, ovog vikenda to je još jednom potvrdio. Pevač je pevao na jednoj privatnoj proslavi, a na drušvenim mrežama osvanuo je snimak na kom se vidi da ga “šuške” baš hoće.

Novčanice od 50 i 100 evra padale su olako, a pevač ih je iskusno držao na gomili uz mikrofon.

Screenshot_20220206-004839_Instagram.jpg

Pored Đanija, šuškama su se okitili i momci iz orkestra Aleksandra Sofronijevića koji su Đanija pratili na privatnoj proslavi.

Screenshot_20220206-004835_Instagram.jpg

Kako se spekulisalo, Đani je svojevremeno za otpevanu pesmu „Najjači“ za pet minuta dobio čak 15.000 evra .

Na istom veselju pevao je i Milan Topalović Topalko, a na Instagramu pojavio se snimak na kom ga tokom pesme “Pukni zoro” kite novčanicama. Do duše, mnogo manje nego Đanija.

Screenshot_20220206-004844_Instagram.jpg

Berićetno je bilo i Darku Filipoviću koji je pevao u Parizu. Pevač se pohvalio na Instagramu da je atmosferu doveo do usijanja, pa nas ne čudi što je jedna od novčanica završila na njegovom čelu.

Screenshot_20220206-004803_Instagram.jpg

I Nemanja Nikolić vikend je proveo radno i to u jednom klubu. Njega nisu kitili evrićima kao većinu njegovih kolega, ali po koja crvena sinoć je pala za ovog sjajnog boema.

Screenshot_20220206-024150_Instagram.jpg

Estradno – bračni par Marko i Goga Gačić nastupali su sinoć na privatnom veselju u inostranstvu, ali se nisu poput njihovih kolega pohvalili bakšišom koji su dobili. A verujemo da ga je bilo, sudeći po snimcima koji su osvanuli na društvenim mrežama, a koji svedoče da je atmosfera bila prava slavljenička.

Foto: Instagram