Showbiz

KAKO BITI U TRENDU? Milica Todorović dala SAVETE koji će koristiti svakoj ženi!

258views
Milica Tododrović, jedna od popularnijih pevačica mlađe generacije, tvrdi da se uopšte ne trudi da bude trendi-devojka! Međutim, njena pojava privlači poglede i ona ostavlja utisak osobe u trendu.

– Smatram da svako treba da fura svoj fazon! Ja se, recimo, i ponašam i oblačim onako kako se osećam u datom trenutku. Naravno da se pri tome trudim da sve bude ukombinovano kako treba. E, sad, da li je to u trendu ili nije – obično se ispostavi da jeste.

Kako uvek sledi sopstveni osećaj, Milica tako bira i garderobu.

– Najčešće se oko garderobe konsultujem sama sa sobom (smeh). Naravno, pravim razliku između scenske i garderobe koju privatno nosim. Kada biram komade za scenu, pitam za savet svog frizera Stevana, jer on voli modu i razume se u to šta je u trendu. Nekad tako, a nekad baš sve sama osmislim. U izuzetnim prilikama tražim mišljenje nekog stiliste.

Ova atraktivna plavuša sebe vidi pre u kežual stilu, nego u nekim teatralnim varijantama.

– Najlepše se osećam kada sam u patikama i trenerci, a ako, na primer, idem u šetnju, onda su tu majica, farmerke i opet patike. U dnevnom izdanju ne možete me videti na štiklama. Za scenu biram haljinice, koje u poslednje vreme baš obožavam da nosim, i to uske, iznad kolena. Nikada ne bih obukla nešto što je degutantno, recimo mini suknju, a otkriven stomak…Treba imati neku granicu i meru u svemu. Isto tako, ne bih se pojavila negde preterano nakinđurena, sa nekim neukusno okačenim nakitom po sebi.

260472945_231829872384099_7322762639144601126_n.jpg

Todorovićeva se, kada su detalji u pitanju, opredeljuje za sitnice.

– Volim swarovski, one njihove sitne minđuše, imam i lančić sa srcem, koje je takođe malešno, ali baš lepo sija. Inače, nakit nosim samo kad nastupam. Van scene volim prstenje i to isključivo srebrno. U veoma važne detalje ubrajam i cipele, koje moraju da budu efektne, pošto i njih nosim samo na sceni! To za scenu može ponekad i da šljašti, jedino mi je važno da sve bude sa ukusom osmišljeno.

Duge plave lokne – definitivno su frizura u trendu, ali Milica tvrdi da ona o tome nije vodila računa.

– Kosu prepuštam mom frizeru! Čovek najbolje zna svoj posao. Meni se to sviđa, a kad mi se nešto ne sviđa, kažem.. S obzirom na sve što ovako plava boja iziskuje za održavanje, nastojim da koristim preparate koji se preporučuju za negu i regeneraciju. Imam profesionalne šampone i pakovanja. Uvek sa sobom nosim profesionalne četke i fen, za slučajeve kada mi frizer nije pri ruci. Tada umem i sama da se isfeniram.

Pored negovane kose, za devojku u trendu veoma je bitno da ima i lepe nokte.

– Meni su nokti uvek sređeni. Koristim zaštitni gel i radim trajni frenč, jer mi je stvarno komplikovano da stalno skidam i premazujem lak preko mojih prirodnih noktiju, koji se brže iskrzaju i mnogo teže ih je negovati. To stvarno odavno nisam radila. Ovako sam i po mesec dana mirna. A izgleda, možda, još lepše. Sve u svemu, važan je taj neki opšti utisak koji ostavljate celokupnom pojavom – zaključuje Milica na temu trenda.

Foto: Instagram