Showbiz

KAKVO IZNENAĐENJE: Poslušajte ROK VERZIJU starog hita Halida Bešlića (VIDEO)

Na Jutjub kanalu Grand produkcije osvanuo je još jedan veliki hit u okviru muzičkog projekta “Geronimo music”, a reč je o pesmi Halida Bešlića “Sevdah da se dogodi” ali u rok verziji. 

sevdah dragana.png

Posle skoro deset godina od premijere, Halidova pesma je dobila novo ruho zahvaljujući Dragani Kajtazović – Šenkovski koja je ovoj baladi donela rok prizvuk.

Da obrada zvuči različito i ima potpuno drugačiji dojam potrudio se čitav tim umetnika na čelu sa Mirkom Šenkovskim Geronimom, ali i rediteljem Vedadom Jašarevićem koji je ekranizovao ovaj hit.

dragana sevdah.png

Spot je inače sniman u egzotičnom grčkom gradu Peraia kod Soluna i ujedno predstavlja najavu Draganinog novog albuma koji će svetlost dana ugledati početkom naredne godine.

I ova obrada deo je projekta “Geronimo music” u okviru kojeg je već objavljeno nekoliko singlova poput Halida Bešlića i sastava “Fijaker”, zatim Željka Samardžića, “Crvene jabuke”, Alena Slavice, a svoje spotove i nove pesme uskoro će prezentovati i Bane Mojićević, kao i Amir Kazić Leo i Siniša Vuco.

sevdah.png

Halidov hit u novom ruhu izazvao je različite komentare na Jutjubu. I dok jedni podržavaju Draganin kaver, ima i onih koji smatraju da nije trebalo da se usudi da obradi Bešlićev hit iz 2013. godine.

“Kaže se da jedino original može biti bolji, ali to je stvar ukusa. Ovo je fenomenalno otpevano i mislim da bolje ne može biti”, “Davno sam rekao da je Dragana kraljica i boginja pevanja”, “Mislim da je ovo za Draganu prevelik zalogaj. Ni sam Halid ne može više tako dobro da je otpeva, a kamoli drugi pevači”, neke su od prvih reakcija na Draganinu obradu za koju spot možete da pogledate u nastavku.

Foto: Printscreen