Paparazzo

KATARINI GRUJIĆ PRIJETILI PIŠTOLJEM: Velika drama u restoranu!

Katarini Grujić i njenom dečku Kosti Obradoviću nepoznati momci prijetili su pištoljima u noći između četvrtka i petka u restoranu u Beogradu.

1.2kviews

Pjevačicin izabranik se posvađao sa momcima koji su sjedili za susednim stolom, a pošto problem nisu uspjeli da riješe riječima izvadili su oružje.

“Kaća i Kosta su bili sa društvom u restoranu, a oko tri sata ujutru izbila je žestoka frka. Ti momci su nešto dobacivali Katarini i njen dečko je odlučio da se obračuna s njima. Počeo je da se svađa, a ona je bezuspješno pokušavala da ga smiri. Ona nije uspjela da ga obuzda, ali zato jesu ti momci. Izvadili su pištolj i uperili su ga ka njemu. Kaća je vrisnula od straha. Mnogo se uplašila, bila je blijeda kao krpa”, priča izvor koji se zatekao na licu mjesta.

Burna veza sa Kostom

Katarina Grujić je otpočela vezu sa Kostom Obradovićem prije nekoliko mjeseci. Od samog početka Crnogorac je izazivao pažnju jer je pjevačica stikerima krila njegovo lice na fotografijama na društvenim mrežama. Bez obzira na to što Kosta nije želio da se o njemu piše u javnosti, ubrzo su se pojavile njegove gole slike. Posle toga je odjeknula vijest da je Katarinin dečko hapšen zbog iznude 1.632 evra sa dvojicom drugara. Pisalo se i da je krao garderobu u jednom tržnom centru zbog čega ga se otac odrekao, pa je jedno vrijeme živio sa Madam Željkom.Kosta je inače vlasnik agencije koja se bavi rentiranjem jahti i luksuznih automobila.