Zanimljivosti

Kviz sa Deanom Kotigom za srednjoškolce u Richmond Park Međunarodnoj školi u Tuzli

173views

U okviru Sajma kafe i čokolade u Tuzli održat će se kviz sa Deanom Kotigom za srednjoškolce u subotu, 18. 05. 2024. godine, s početkom u 12:00 sati. Uzbudljivo školsko ozračje u Richmond Park Međunarodnoj školi dobiva dodatni sjaj uz najnoviji događaj – zabavni kviz sa Deanom Kotigom! Srednjoškolci iz Tuzle i Tuzlanskog kantona će se okupiti kako bi testirali svoje znanje i takmičili se u dinamičnom okruženju.

Dean Kotiga, poznat po svojoj strastvenoj predanosti obrazovanju i zabavi, pružit će nezaboravno iskustvo srednjoškolcima. Organizatori UG Activus i Richmond Park Međunarodna škola Tuzla uspješno žele raditi na podizanju svijesti mladih o obrazovanju, edukaciji i znanju.

Kroz kviz sa Deanom Kotigom u okviru Sajma kafe i čokolade takođe obilježavamo Svjetski dan porodice i Svjetski dan zajedničkog života u miru. U okviru Sajma kafe i čokolade svoje učešće uzet će pored 20 srednjoškolskih ekipa i 80 ekipa kvizaša koji će u prostoru održavanja Sajma kafe i čokolade u Tuzli testirati svoje znanje sa Deanom Kotigom.

Ovaj događaj nije samo prilika za zabavu, već i za poticanje timskog rada, komunikacije i razmišljanja izvan okvira. Richmond Park International School Tuzla ponosno podržava inicijative poput ovog kviza koje potiču učenike da istraže svoje interese i razvijaju svoje sposobnosti.

Kviz sa Deanom Kotigom definitivno je vrhunac školskog kalendara, ostavljajući iza sebe uspomene koje će sudionici nositi sa sobom dugo vremena. Ova vrsta događaja ne samo da podiže duh škole, već i potiče učenike da se usude sanjati i postići svoje najveće ciljeve.