Zanimljivosti

“LAMPICA” na Hifa petrol benzinskim pumpama

469views
advertising banner

Lampica, najveći program lojalnosti na tržištu Bosne i Hercegovine s preko 400.000 korisnika, i Hifa Petrol, najuspješnija i najbržerastuća domaća naftna kompanija, s ponosom najavljuju svoje partnerstvo koje će donijeti brojne pogodnosti njihovim zajedničkim korisnicima.

 

Hifa Petrol, poznata po svom sloganu “Vaš najbolji prijatelj na putu”, udružila se s Lampicom, koja nosi slogan “Tvoj džepni ljubimac”, kako bi omogućili svojim korisnicima efikasne uštede i uživanje u brojnim pogodnostima.

 

Svaki put kada Lampica korisnik obavi kupovinu na Hifa Petrol benzinskim pumpama, dovoljno je samo da priloži svoju Lampica karticu. Educirano i ljubazno osoblje na Hifa Petrol pumpama će brzo i jednostavno evidentirati bodove za svaku kupovinu, pridonoseći ukupnoj uštedi korisnika.

 

Lampica, jedinstvena kartica koja se može koristiti na preko 1.500 prodajnih mjesta, sada je dostupna i na svim Hifa Petrol benzinskim pumpama. Korisnicima je omogućeno skupljanje bodova na različitim prodajnim mjestima, a svi bodovi se evidentiraju na jednom Lampica računu. Fleksibilnost je ključna, jer korisnik sam odlučuje kada želi iskoristiti svoje bodove.

Postati Lampica korisnik je brzo i jednostavno – samo popunite pristupni listić na prodajnom mjestu ili se prijavite online na www.lampica.ba. Dodatno, besplatna mobilna aplikacija omogućava korisnicima praćenje stanja bodova, kupovinu proizvoda iz ponude, donaciju bodova, dopunu mobilnog telefona za sve mobilne operatere u BiH te mnogo više.

 

Hifa Petrol, s 56 benzinskih pumpi u preko 40 gradova, nastavlja širenje svoje prodajne mreže, nudeći visokokvalitetna HPLUS EURO 6 premium goriva obogaćena aditivima najnovije generacije, certificirane kvalitete od strane austrijskog državnog instituta. Uz HPLUS Euro 6 premium goriva moguće je preći i do 50 kilometara više po jednom rezervoaru, tako da je ušteda zagarantovana. Osim točenja goriva vrhunske kvalitete, kupci mogu uživati i u prijatnom ambijentu, ekskluzivnim artiklima iz uvoza, vrhunskoj kafi za ponijeti, te širokom asortimanu proizvoda.

 

Ova saradnja označava novu eru udruživanja domaćih brendova u korist njihovih vjernih korisnika. Lampica i Hifa Petrol zajedno stvaraju put prema uštedi, lojalnosti i jednostavnom iskustvu kupovine na benzinskim pumpama.

 

Za dodatne informacije posjetite https://lampica.ba/i www.hifapetrol.ba.