Showbiz

Lepa Brena otkačila Rastu!

Neće doći do saradnje.

980views

Pjevačica kupila tri pjesme koje je za nju napisao bivši muž Ane Nikolić, ali je na kraju odbila da ih snimi jer su „previše moderne za nju”. Lepa Brena je odustala od snimanja tri pjesme koje je za nju napisao Rasta

Pjevačica je prošle godine najavila da priprema nekoliko projekata kojima će obilježiti 35 godina na estradnoj sceni, a među njima bila je i saradnja s reperom. Rasta je bio zadužen da za Brenu pripremi nekoliko numera u modernom fazonu kojima bi ona osvojila mlađu publiku. U početku se njoj mnogo svidio Đurićev stil, ali je s vremenom shvatila da to ipak nije za nju.

– Pjesme su fazonu koji je tipičan za Rastu, kao što je radio za druge pjevačice prethodnih godina. To se Breni svidelo, odmah je uzela tri pjesme da ih dobro presluša i konsultuje se s bliskim saradnicima. Većina njih je bila za to ona snimi Rastine pjesme, bili su sigurni da će se dobro snaći u novom muzičkom pravcu. Ali Brena je poslije nekoliko mjeseci ipak odlučila da kompozicije vrati Đuriću, uz obrazloženje da je to previše moderno za nju i da njena vjerna publika zaslužuje zvuk na koji je navikla od nje – rekao je izvor blizak pjevačici. Ukoliko Rasta ipak napravi nešto što bi bilo približnije Breninom stilu, ona će rado prihvatiti da to snimi.

– Saradnja je moguća u budućnosti. Nikad se to ne zna, ako Đurić bude napisao pjesmu koja će Breni odgovarati, ona će je kupiti od njega. Zasad nema ništa od saradnje – rekao je sagovornik. Ona je prije godinu dana najavila da postoji mogućnost saradnje s reperom.

– Moja saradnja sa svima koji prave dobre i zanimljive pjesme je moguća. Ako Rasta napravi nešto što se meni bude svidjelo, zašto da ne – rekla je tada Brena. Po svoj prilici, izgleda da Đurić do sada nije napravio nijednu zanimljivu pjesmu po Breninim mjerilima.

Izvor: expressmag.ba