Showbiz

Lepa Brena pokrenula novi biznis koji će ODUŠEVITI PRIPADNICE LEPŠEG POLA

317views
Najveća zvezda bivše Jugoslavije Lepa Brena pokreće novi biznis i najavljuje totalnu revoluciju u modnom svetu. 
Porodica Živojinović je godinama unazad ulagala u razne poslove, te su pokrenuli proizvodnju vina, ulažu u gradnju ekskluzivnog hotela na Zlatiboru, a dugo su se bavili trgovinom automobilima i ugostiteljstvom.

Brena pevala je o dugim nogama za igranje, ali nikada nije zanemarila činjenicu da su joj baš te zgodne noge kojima je sigurno koračala omogućile da od obične devojke iz Brčkog postane jedna od najuspešnijih pevačica, a potom i najveća biznismenka estradne scene. Tako je rešila da obraduje pripadnice lepšeg pola njenom kolekcijom čarapa pod nazivom “Lady B”.

– Ovo je sasvim revolucionaran sastav čarapa jer one u sebi sadrže hijaluronsku kiselinu i nanočestice zlata. Pravljene su tako da pokriju sve nedostatke, a istaknu ono što je najlepše na ženskim nogama. Proizvode se u Italiji od najkvalitetnijih niti koje dolaze iz Španije, a brend će se simbolično zvati „Lady B“. Brena je u novi brend sa stručnjacima iz ove oblasti modne industrije utkala sva svoja iskustva vezana za čarape s obzirom na to da su joj one više od četiri decenije na sceni bile jedan od glavnih odevnih predmeta.

 

Pevačica se oglasila i na svom Instagram nalogi i najavila da će uskoro krenuti prodaja kolekcije koju je ona dizajnirala.

-Ovo će zaista biti nešto posebno, ne želim puno da otkivam, kada izađe brend dame će se same uveriti. To može biti i lep poklon nekome, prosto mislim da će žene lepo prihvatiti, a muškarci će uživati – rekla je ona nedavno za Grand.

Foto: A. Damnjanović