Showbiz

LEPA BRENA progovorila o penziji!

1.1kviews
advertising banner

Iza Lepe Brene su godine uspješne muzičke karijere. Važila je za najveću zvijezdu u Jugoslaviji, a tvrdi da joj ta titula pripada i dan danas jer, ističe, niko nije postigao ono što je ona na prostoru od Vardara do Triglava. 

Nedavno je objavila nostalgičnu pjesmu “Zar je važno da l’ se peva ili pjeva” i okupila bend “Slatki greh”, sa kojim je osamdesetih bila na vrhu estrade. Spremila je dokumentarac o svojim najvećim uspjesima i novi album.

Kreće i na svjetsku turneju i to iz Crne Gore. Na pitanja da li će se nakon turneje penzionisati, Brena kaže:

– Ovo isto možete da pitate Šer (Sher), Madonu (Madonna), Mika Džegera (Mick Jagger) i Tinu Tarner (Turner). Za muzičare ne postoji penzija, kao što ne postoji ni radno vrijeme, jer je muzika stvar osjećaja, a ne godina. Dokumentarni film je način da muziku vratimo na njene prave staze, da ljude podsjetimo da je emocija koja ih pokreće ljubav i da se prisjetimo kako smo tu emociju osamdesetih prenosili na našim koncertima. Meni je interakcija sa publikom jako važna, jer je uživo nastup moj teren. Tada vidim kako ljudi dišu, kako reagiraju, kako plaču i kako se raduju. Sigurno da ću u nekom trenutku riješiti da možda više ne pjevam, ali iz muzike neću otići nikada – objasnila je slavna pjavačica.
Izvor: hayat.ba