Paparazzo

Lepa Lukić otkrila koji kolega je bio najveći švaler

454views

Pjevačica Lepa Lukić iza sebe ima veoma uspješnu višedecenijsku karijeru, ali i brojne uspomene i anegdote koje su obilježile turneje i putovanja sa kolegama.

Svojim pričama Lepa često publiku dovede do suza, a jednom prilikom je anegdotom o Staniši Stošiću izazvala gromoglasas smijeh u studiju.

-Da li je istina da je Staniša Stošić volio da promjeni ženu u koji god grad da ste išli i da ste vi našli falinku kod jedne?- zanimalo je voditelja Sinišu Medića.

lepa lukić

Jeste! Sve tamo dolaze iza bine, ove što vole muzičare i u jednom gradu jedna, u drugom druga, a u trećem gradu treća, kad ono jedna ima kraću nogu. Ja mu kažem šta si našao, nema veze što ima kraću nogu, svima to može da se desi nego ti je ona djevojka juče koju sam vidjela baš lijepa i ljepša od nje- počela je priču pjevačica i otkrila detalj zbog kojeg su svi doslovno vrištali od smijeha.

-Šta si našao kod nje tako lijepo pitam ga ja, ima i kraću nogu, a i bio si sa njom. Kad kaže on „znaš kako je lijepa ova druga“ (smijeh) Misli druga noga, jedna je lijepa, ova nije važna- prepričala je Lepa.

 

Foto: Z. K. Munja/F. Pavlović,
Autor: J. Jović/Grand.online