Paparazzo

Luka Lazukić pokreće skandalozni sajt kojim će uništiti Natašu Bekvalac

5.7kviews
Nasilnik Luka Lazukić koji je u aprilu pretukao svoju suprugu Natašu Bekvalac sada ima novu ideju da je uništi. Ekipa “Blica” imala je uvid u njegov plan i otkrili smo da on na sajtu “zbog da jedeš vnago” želi da otkrije sve o njegovom i Natašinom odnosu od 2011, do momenta nemilog događaja kada ju je u noći između 13. i 14. aprila prebio dok je u susjednoj sobi bila njihova beba, kćerkica Katja, koja je u tom trenutku imala mjesec i pol dana.

Njegova ideja je da na sajtu objavi sve račune i slike na kojima će prikazati kako je izgledao pjevačicin salaš u Čeneju prije braka i poslije, kao i stan na Dedinju, te će objaviti njihove privatne fotografije.

On je u ovom suludom planu odlučio da ode i korak dalje, te ima ideju da napravi i rubriku u kojoj će se Nataša Bekvalac pojaviti u ulozi crne udovice, a on će navesti sa kim je sve ona, navodno, bila.

Objavljivanju sajta će, kako dalje saznajemo, prethoditi velika medijska kampanja.

Sulud plan

On namjerava da zakupi bilborde i štandove po svim većim gradovima, najviše u Beogradu i Novom Sadu, da ištampa majice i narukvice sa porukama “Zbog da jedeš vnago”, a da poziv na bilbordima, između ostlog, bude i “A šta kaže Nataša”. On je čak unajmio i čovjeka koji će iscrtavati grafite sa njegovim likom kao poruku “Svi smo mi Luka Lazukić”.

Prema uvidu u njegov plan očigledno je da je njegov cilj bio da pokrene sajt i akciju, ali da se ne sazna da iza svega stoji muž nasilnik.

Nataša i Luka srest će se prvi put na suđenju koje će biti održano 2. jula, povodom nasilja koje je Lazukić izvršio nad pjevačicom.

Ročište Nataše i Lazukića bit će otvoreno za javnost, što znači da će novinari moći da prisustvuju. Iako je mogla da traži izuzeće javnosti, Nataša je ostala pri stavu sudije da novinari prisustvuju ročištu, kako bi direktno od nje čuli kroz šta je prošla.

Jezivi detalji

Luka Lazukić zbog nasilja ima zabranu prilaska Nataši Bekvalac do kraja procesa. Detalji o samom napadu koji su nakon fizičkog nasilja izašli u javnost su jezivi.

Prema tadašnjim saznanjima “Blica” Luka je Natašu u trenutku kada je prošlo mjesec i pol dana od kako je rodila djevojčicu, pesnicama udarao u ranu koja joj je ostala od carskog reza nakon čega ju je vukao po stanu.

Nataša je poslije napada na svom tijelu i licu imala vidljive ogrebotine i modrice čemu svjedoče i fotografije.

Nasilnik Lazukić je davao sramne, šokatne izjave da su, između ostalog, modrice nastale od anticelulit masaža čime je uglavnom naljutio javnost.