Nightlife

MAGIJA NA DJELU: Ovacije za Sofru, Bekutu, Miroslava, Radišu i Snežanu!

223views
advertising banner

MTS Dvorana svjedočila je pravom muzičkom spektaklu, budući da je koncert “Moravsko predvečerje’ u organizaviji “AS Studio Tona,”  okupilo sam krem folk scene.

Naime, koncertom posvećenim pjesmama Obrena Pjevovića, Aleksandar Sofronijević i  Dušan Pjevović, potrudili su se da čuveni kompozitor ne ode u zaborav, te je dvorana MTS bila ispunjena do posljednjeg mjesta.

I tako su se redali hitovi u izvođenju Ane Bekute, Snežane Đurisic, Jelene Bročić, Jasne Kočijašević, Miroslava Ilića, Radiše Uroševića, Dejana Tejovca, Sandre Mladenović,  Snežane Kopunović, Aleksandra Tirnanića i Dejana Đekića, a sve uz pratnju virtouza na harmonici Aleksandra Sofronijevića i njegovog orekstra.

I upravo zbog toga, svi učesnici bili su nagrađeni ovacijama u legendarnom Domu sindikata, gdje su svoje mjesto našli i  Lepa Lukić, Dragana Katić, Nikola Selaković, Dragan Sutanovav, Miša Mijatović i mnogi mnogi drugi koji su poželeli da veče provedu uz melodije kojom se čuva narodna muzika i odaje počast vrhunskom tekstopiscu i kompozitoru pomenutom Obrenu Pjevoviću.

Inače,  voditelj programa bio je Vesko Kamidžorac, dok je rediteljsku palicu držao Vesko Grozdaniž, koji su, baš kao i svi učesnici podigli llestvicu više kada je riječ o koncertima ovakvog tipa!