Lifestyle

Male tajne zavođenja: Muškarci vole odlučne žene!

413views

Kada se povede razgovor o muško-ženskim odnosima, često smo u prilici da čujemo da nije sve u izgledu. Ali ima onih koji tvrde da postoje tri stvari koje mogu da navedu gotovo svakog muškarca da se zaljubi u vas.

Prva je strastvenost – Prije svega se misli na žene koje su pronašle svrhu i smisao u nečemu što ih usrećuje i čemu su se strastveno posvetile. Da li je to posao, hobi ili nešto sasvim treće, one prosto zrače dok govore o tome.

Druga bitna stvar je autentičnost – Budite to što jeste, još bolje ako ste jedinstveni. Mnoge žene kad započnu emotivnu vezu “žrtvuju” lične snove i poglede na svijet kako bi bile u skladu s partnerom. To je pogrešno, jer ga na taj način neće zadržati pored sebe. Nepokolebljivi stavovi i odluke čine vas jedinstvenom, posebnom i snažnom i to će mu se dopasti.

na kraju, dopustite sebi da budete ženstveni, ono što i jeste u vašoj prirodi. Nemojte uvijek da preuzimate inicijativu i donosite odluke. Prepustite to partneru i tako pokažite nježniju stranu. Dozvolite mu da vam otvori vrata od automobila, da vam pomogne da obučete kaput i da vas gleda sa oduševljenjem.

 

 

 

Izvor: Večernje novosti