Paparazzo

Marija Šerifović odvela sina na prvo ljetovanje

257views

Pjevačica i članica žirija „Zvezda Granda“ Marija Šerifović odvela je sina Maria na prvo zajedničko ljetovanje, a sve detalje puta zabilježila je u njenom novom vlogu.

Marija i Mario su do sada putovali dva puta, a ponosna majka ističe da joj je lakše sada i da se dječak već navikao na letove.

marija odvela sina na letovanje 1

Odlučili su da nekoliko dana provedu u Crnoj Gori, dok je Marija iskoristila priliku da na putovanje povede i svoje prijatelje.

-Danas smo pošli na naše prvo ljetovanje, pa da vidimo šta će biti. Sine, imaš li nešto da poručiš? Poludeću od njega – rekla je Marija na samom početku vloga.

marija odvela sina na letovanje 12

Da je cio tim zadužen da Mariji i njenom sinu bude ugodno na odmoru svjedoči i činjenica da je pjevačica na odmor povela pored žene koja čuva Maria i zubarku.

-Sada smo se svi skupili, jedina osoba koja mi treba pored Maria i negove bebisiterke je moja zubarka, ako mi ispadnu proteze, da ne moram da idem nazad za Beograd – kazala je pjevačica.

marija odvela sina na letovanje 22

Na odmoru im se pridružila i pjevačica Jovana Pajić, a Marija je sa prijateljima uživala u odmoru, plivanju, sunčanju i gledanju fudbalskih utakmica.

marija odvela sina na letovanje 88

 

 

Foto: Youtube/Marija Šerifović,
Autor: A.Milinković/Grand.online