Paparazzo

MC Stojan zapjevao Zorani Mićanović na rođendanu, pao i poljubac (VIDEO)

182views

Pjevačica Zorana Mićanović organizovala je sinoć proslavu punoljestva u Šapcu na kojoj je okupila pola estrade, a među gostima se pojavio i njen dvadeset godina stariji dečko, reper MC Stojan.

On je među posljednjima stigao na žurku, a kao poklon djevojci donio je veliki buket cvijeća. Ona ga je sa osmjehom dočekala na ulazu u restoran, a tu je pao i polubac.

MC Stojan zapjevao kod Zorane na rođendanu

Posebno iznenađenje za sve goste dogodilo se kada se nakon slavljeničke totre reper latio mikrofona, pa djevojci otpjevao svoj najveći hit  „La Miami“.

0A0A0323

Zorana se svo vrijeme uvijala oko njega dok su ostali gosti gledali i telefonima snimali ovaj momenat. Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu …

zorana i mc stojan 2

Inače, pd pripadnika javne scene na slavlju su se pojavili Žika Jakšić, Boba Živojinović, Sandra Rešić, Katarina Grujić, Stefan Kosamajc, Nina JovanovićMilica Jokić, Tamara Milutinović, Zoran Pejić Peja sa sinom Jovanom i mnogi drugi.

0A0A0268

Podsjetimo, Zorana je prošle godine napunila 18 godina, ali je proslavu odložila zbog oca koji je u tom periodu imao probleme sa zdravljem.

-Nažalost, ja se izvinjavam svim ljudima koje sam pozvala na punoljetstvo, tatino zdravstveno stanje nije dobro i primorana sam da otkažem veselje. Družićemo se nekom drugom prilikom. Volim vas sve. Hvala na razumijevanju – rekla je Zorana i dodala:

-Sad u aprilu punim 19. godina. Prošle godine sam trebala da napravim punoljetstvo, međutim zbog tatinog zdravlja nisam napravila, ali zato ove godine u maju pravim veselje, već se približava – rekla je mlada pjevačica.

zorana i mc stojan 1
Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Milinković/Grand.online