Paparazzo

MILICA PAVLOVIĆ otkrila svoj recept za uspjeh!

1.1kviews

Mlada pjevačica Milica Pavlović hrabro i odlučno gazi estradnim svetom. Ipak, na startu karijere nije sve bilo ružičasto, pa je bilo i onih koji su je kritikovali i grubo komentarisali. Ona nam je, za početak, otkrila svoj recept za uspjeh:

– Biti svoj, ne odstupati od onoga što jesi u svojoj biti, veliki rad, trud, ogromno odricanje od nekih normalnih stvari kojima se bave tvoji vršnjaci, a ti ne možeš jer moraš mnogo da radiš. Potom neka nadogradnja talenta, pjevačkog, glumačkog, scenskog… I najbitnija je ona srčanost. Kada bi me pitali da odaberem jednu stvar, bilo bi to što sam sve radila srcem i bila iskrena prema publici.

Koji trenutak je bio presudan u kom je bila svjesna da je na pravom putu?

– Svijetu ne možete ugoditi. U početku su me povređivali komentari. Kao djevojka od dvadesetak godina koja je došla iz svog malog mjesta kod Leskovca da pokaže svoj talenat, a neko joj izričito kaže da nije za ovaj posao i da se vrati kući. To je bio Keba, on me tada najoštrije kritikovao od svih članova žirija. Drago mi je da sam ga demantovala i da sam tu gde jesam zahvaljujući samo svom radu – ispričala je ona gostujući u Grand magazinu kod Gorana Jovanovića.