Showbiz

Mirza Selimović objavio stranu B albuma i pokazao zbog čega je kralj emocija

389views

Nakon što je prije nekoliko mjeseci objavio novi album pod nazivom „Pusti da vjerujem“, Mirza Selimović objavio je stranu B istog albuma i još četiri nove pjesme u okviru istog projekta koji je juče ugledao svjetlost dana.

Mirzine nove pjesme pune su emocije na koju je navikao svoju publiku, a svaka od njih nosi posebnu priču koji je ekranizovao i spotovima.

Mirza Selimović strana B

Mirza Selimović strana B novog albuma

– B strana je onlajn! Predstavljamo je sa numerom „Ako jednom se sretnemo“ koju potpisuje moj dobri Bane Opačić, a koji je ujedno bio neizostavna puzla i karika na novom albumu “Pusti da vjerujem”, baš kao i u dosadašnjoj karijeri. Uz poruku: „Smijte se kao da praznik je“ i međusobno volite i poštujte, šaljemo vam riječi hvale na dosadašnjoj podršci, na svim prelijepim komentarima koje ste ostavili na A strani albuma i čekamo i čitamo vaše reakcije za nove četiri pjesme. Voli vas vaš Mirza– napisao je pjevač u objavi na svom Instagramu.

Mirza Selimovic o zenidbi 3

Mirza već godinama nosi epitet „Kralj emocija“, a i sa novim albumom izazvao je nevjerovatnu reakcija kod publike koja tvrdi da je on jedan od najboljih pjevača mlađe generacije. Sve četiri numere odmah su osvojile publiku koja nije krila oduševljenje i pohvale.

„Vau kakve pjesme“, „Ova emocija je čudo“, „Rijetki su ovakvi umjetnici“, samo su neki od komentara ispod ovih numera koje možete preslušati u nastavku.

 

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović,
Autor: S. Čumić/Grand.online