Zanimljivosti

Mišel Obama otkrila šta joj je poklonila Melanija Tramp!

1.2kviews
Kada je, pri dolasku u Bijelu kuću, Melanija Tramp mimo protokola još uvijek aktuelnoj prvoj dami Amerike Mišel Obami, donijela mali znak pažnje, svi su ostali u šoku.

Prošlo je godinu dana otkako je na svečanoj inauguraciji Donald Tramp i službeno preuzeo funkciju novog američkog predsjednika. Ipak, jedna stvar je sve do sada, ostala misterija – šta se nalazilo u kutiji s potpisom Tiffany & Co., koju je Melanija Tramp, mimo protokola, poklonila Mišel Obami pri dolasku u Bijelu kuću.

U svom prvom intervjuu otkako su napustili Bijelu kuću i dužnost predsjednika i prve dame, Mišel Obama je komičarki i voditeljki Elen Dedženeris napokon otkrila šta joj je Melanija poklonila.

“Unutra je bio lijepi ram za slike”, priznala je Mišel, na šta je iz režije pušten snimak na kojoj je ponovo prikazan čuveni trenutak kada Tramp izlazi iz automobila bez da pričeka svoju suprugu, penje se stepenicama do bračnog para Obama. Tu situaciju odmah je prokomentarisala i Elen, ali Mišel Obama nije željela ništa da kaže, već se pravila da ne čuje i nastavila da govori o poklonu.

“Znate, postoji tu taj protokol i tačno znaš kada i šta moraš da uradiš, kažeš, gdje ćeš da stojiš. Nikada pre niko nikome nije dao poklon, zato sam se zaprepastila”, nastavila je Mišel i dodala: “Nisam znala gdje ću s kutijom, svi su nestali, niko nije želio da izađe i da je uzme. Šta sad? Hoćemo li se fotografisati s njom? Onda je moj suprug spasio stvar – uzeo je kutiju i krenuo da je ostavi unutra, ali ni tamo nikoga nije bilo. Svi su se izgubili.”