Paparazzo

Mladen najavio ulazak u Zadrugu 3: “Dalila je varala Dejana sa mnom”

792views

Mladen Vuletić tvrdi da je Dalila Dragojević sa njim prevarila muža Dejana! Pobjednik Parova jedva čeka da uđe u “Zadrugu” kako bi javno raskrinkao bivšu vjerenicu.

Dalila je varala Dejana sa mnom! Sa njom sam se grlio i ljubio na bazenu, pričali smo o prošlosti… To sve zna i Nina Prlja, ona nas je vidjela” – priča kršni Crnogorac i dodaje da među njima i dalje ima emocija.

Iskreno, dobra je Dalila. Sa njom sam imao turbulentnu vezu, čak smo se i vjerili, pa kasnije raskinuli. Mi i dalje gajimo nešto jedno prema drugom. To mi je i sama priznala. Međutim, ja sad poštujem njen brak i ne bih bio s njom ponovo. Ali baš nikada, jer to je bila propast! Nismo mi bili sretni, često smo se svađali i oko najmanje sitnice. Nije ni meni ni njoj bilo lako u toj vezi i oboje smo toga svjesni. Mi smo ispričana priča.”

Mladen tvrdi da je Dalila u krevetu živa vatra.

Bila je baš perverzna! Nikada nisam bio sa perverznijom ženom. Samo ću vam reći da je nisam vezivao ili bičevao, ali radili smo svašta! Više puta sam rekao da je u krevetu fantastična i da je svaki put bilo odlično, ma ludilo! Samo se toga i sjećam. Mala zna znanje.

Kad uđe u “Zadrugu”, Mladen se neće suočiti sa samo jednom bivšom djevojkom. U tom rijalitiju je i starleta Maja Marinković, s kojom je proveo dva mjeseca prije nego što je ona ušla u rijaliti. Vuletić je uporedio seks sa dve aktuelne zadrugarke.

Imao sam bolji seks sa Dalilom nego sa Majom! Ona je mnogo bolja, a Maja je još mlada. Iskreno, zaljubio sam se u Maju, pred njen ulazak u “Zadrugu” spavala je kod mene, pričali smo o svemu. Bukvalno dan pred njen ulazak u rijaliti smo raskinuli. Volio bih da ponovo budem sa njom” – otkrio je.

Vuletić je već bacio oko na još dvije zadrugarke.

Imaću seks sa Majom, ali i Jelena Pešić je top riba, kao i lva Grgurić. Ma biće tu svega samo ako uđem u “Zadrugu”” – obećao je Mladen.