Paparazzo

Mladen Vuletić uskoro u Zadruzi 3? Evo koja učesnica mu je top riba, a koga će pljunuti čim zakorači u Bijelu kuću!

864views

Mladen Vuletić, pobjednik “Parova” usred pregovora za ulazak u “Zadrugu 3”, otkriva svoju taktiku, mišljenje o budućim rijaliti cimerima, koja mu se djevojka dopada, kakav ima odnos sa bivšom djevojkom Majom Marinković, kao i detalje o odnosu sa Marijom i Miljanom Kulić, Vladimirom Tomovićem i Dalilom Dragojević.

Najavio si da si prešao na drugu televiziju, da li to znači da ulaziš u “Zadrugu”?

– Pa nisam još prešao zvanično, ali, pregovori su u toku. Moj menadžer pregovara sa njima svaki dan, tako da se nadam da ćemo da dođemo do nekih pozitivnih stvari – odgovorio je Mladen.

Sudeći po onome što se piše u medijima ti imaš dosta razloga da uđeš u “Zadrugu”?

– Mnogo, mnogo. To je jedno prelijepo imanje, jedno prelijepo izdanje, stvarno prelijepe žene su tamo, tako da ima razloga.

Koja od zadrugarki ti je privukla pažnju i u kakvom si odnosu sa Majom Marinković, jer je ona izjavila da ste raskinuli pred njen ulazak u rijaliti?

– Pa ova mala, hrvatica, Grgurić, ozbiljna riba i ona mala Jelena Pešić, njih dvije su mi onako… Mislim, Maja Marinković je stvarno bomba, a to mi je bivša ljubav, mnogo sam patio kada je ušla. Dva tri dana pred njen ulazak, ja sam joj rekao, ne mogu da čekam, idi tamo, pravi šou, radi šta hoćeš, kao i što radi, svaka joj čast.

Kako kometarišeš Majine fotografije koje su osvanule, da li je to fotošop? Šta ti misliš o tome?

– Pa nije, nije stvarno. Maja to ne radi tako. Maja to ne radi tako, to je potpuno drugačije, ljepše, taj rukohvat kod nje je mnogo ljepši (smijeh).

Bilo je priče da si bio sa Marijom Kulić, pa nam reci u kakvom si odnosu sa njom i Miljanom Kulić?

– Ma to je više dosanda priča, ispričana, svi je napadaju, čak je i Saška Karan rekla da je bila trudna sa mnom, da je bilo svašta nešto, ali stvarno, to sam ja izmislio u svađama. Ko zna šta ću ja da izmislim još, ali ovo stvarno je laž. Sve za kadar, ja sam profesionalac. Pobijedio sam iskreno.

Kao bivši momak Dalile Dragojević, izjavio si na poligrafu u “Parovima” da se Dalila bavila pros..tucijom. Da li i dalje stojiš pri tome?

– Ma to je glupost, nije se ona bavila pros..tucijom, ja sam svašta pričao o njoj i ona o meni, to ovih dana izvlače iz tih klipova što je bilo, ali to je stvarno smiješno. I ovih dana sam gledao i sjetio sam se nekih stvari, nije mi bilo lako, stvarno, ali nema to veze sa prostitucijom. Ja i Dalila smo odlični drugovi ostali. Davno smo raskinuli, mi smo napolju bili možda deset, petnaest dana, nismo mi jedno za drugo, bolje da se družimo. Dejan je divan momak, miran, ona je sa mnom bila drugačija. Gađala me vazama, noževima, ja volim histerične žene, koja voli da udari, ali i da pomazi.

Po “Zadruzi” se priča da postoji neka emocija između Vladimira Tomovića i Dalile Dragojević. Kako ti to komentarišeš i u kom si odnosu sa njim?

– Ma nema od toga ništa, to je glupost. Tomović, vidim, postao najveći zavodnik “Zadruge”, ide od jedne do druge, ne radi konkretno, on radi ono što sam ja nekad radio, ali ja sam konkretan bio, on samo zagrli, poljubi i to je to. Ja sa njim ne pričam, iskreno, ne pričam, nismo se svađali on i ja direktno, nego zbog neke djevojke, koja nije bila sa njim, nego sa mnom, ali njemu dođe u nekom srodstvu, on je možda mislio da ću ja da je oženim, a ja sam raskinuo sa njom, i to je to. To mu je kuma, i zbog toga se on naljutio na mene, i to je to. Ja sam bio dobar, ali sam raskinuo, ne mogu da se ženim na silu. Oni hoće svi da se ja ženim, ali ja ne mogu.

Kako komentarišeš navode nekih učesnika da je Vladimir Tomović homos.ksualac?

– Ne znam stvarno, ne ulazim u krevet ni njemu, ni nikome, svaka čast svakome, neka rade šta hoće, samo neka mene ne napadaju ti homos.ksualci. Pozdrav za njih.

U kakvim si odnosima sa Miljanom Kulić, pošto ste jedno vrijeme boravili u “Parovima” zajedno?

– Sad smo u fantastičnim, pomirili smo se, preko Vajbera, pomirio sam se i sa Sikijem (Siniša Kulić), i sa cijelom familijom, čak me zvala i na rođendan malog Željka, ali nisam pošao, pukla mi guma, slučajno. Mi ne možemo da budemo dobri, mi se svađamo stalno, takva je Miljana, i to je to. Opet ćemo se svađati, opet ćemo svašta pričati, opet ću izmisliti neku priču koja će da je drži i to je to. Narod kad ja lažem oni vjeruju da je istina, evo i sad kada demantujem za Mariju, oni svi misle da je istina.

Da li da te očekujemo u “Zadruzi”?

– Pa najvjerovatnije, posle Nove godine, idemo da probamo to imanje. Imaću jednu djevojku tamo za početak, poslije ćemo da vidimo.

Sa kim bi mogao da uđeš u konflikt na imanju i ko te nervira?

– Mogu oni da imaju problem sa mnom, ne mogu ja sa njima. Ja sam dobar momak. Ko god, nemam pojma, tamo je Tomović, sa kojim ne pričam, ali ja mislim da sa njim neće biti problema, ali Zola je degenerik, on je stvarno degenerik, na silu zbog nečega sa Miljanom Kulić ide u krevet, ja sam je izbacio iz tuš kabine, on je stvarno degenerik, njega ću da pljunem najvjerovatnije. Naravno da je sa Miljanom iz koristi, ne, nego je voli, Miljana ima to što ima nebitno, ali je iz koristi, čak i majka se uključuje, degenerici, familijarno.

Da li imaš taktiku za učešće u “Zadruzi”?

– Nema taktike, idemo samo ovako redom, spontano sve. Ako uđem, pobjeđujem, normalno. Tako sam rekao i za “Parove”, ja to osjećam i to je to. Konkurencija su mi dva tri čovjeka, Miljana je tu, Dalila može da mi parira i to je sve.