Dnevni horoskop za ponedjeljak 05.06.2023.
Horoskop

Moćna i staložena – to je najbolja žena Zodijaka

Nju čine razni kvaliteti, od snage, staloženosti i tolerantnosti, do velike izdržljivosti, odgovornosti i fokusiranosti. Jednom rječju – ona je žena zmaj!

823views

U pitanje je žena rođena u znaku BIKA. Vaše glavne vrline su velika strpljivost, staloženost i osjećajnost. Ali, sa druge strane imate i vatrenu stranu koju znate da ispoljite kada je neko aktivira. Uvijek ima svoje mišljenje o svemu iza kojeg čvrsto stojite i ne može niko izmanipulisati sa vama, pišu “Novosti

Kakvi ste kada je u pitanju:

Prijateljstvo

Kada upoznate osobu sa kojom jednostavno “kliknete”, to prijateljstvo će trajati zauvijek. Lojalni ste i uvijek spremni da pomognete, njegujete prijateljstva i volite da se družite, pogotovo kada su u pitanju prijateljice iz djetinjstva. Zauzvrat tražite istu lojalnost i dobronaklonost, što je i logično, jer volite da u svemu budete jednaki. Znate da je čovjeku dovoljan samo jedan najbolji prijatelj, pa je takva situacija kod vas, jer bitniji je kvalitet od kvantiteta! Izbjegavate svađe i ne volite konflikte sa onima koje volite.

Ljubav

Žena Bik je jedan od idealnih partnera između svih horoskopskih znakova. Nikada ne žurite previše i volite da prvo upoznate potencijalnog partnera, a zatim da se upustite u vezu. Samim tim, vaše veze traju vrlo dugo, a često i do kraja života. Kada žena Bik uđe u vezu, potpuno se predaje i tu je kao veliki oslonac, prijatelj i ljubavnica. Za uzvrat traži vjernost i pružanje sigurnosti i zaštite. U vezama ili braku se najbolje slaže sa Jarcem, Ribom, Djevicom i Rakom.

Stil

Stil žene Bika je elegantan ženstven i najviše kvalitetan. Za nju je bitan kvalitet, a ne kvantitet, pa tako ima ima manje odjeće, ali nevjerovatnog kvaliteta koji ističe sve njene atribute. Obožava poslovni i ozbiljan izgled, pa se u njenom ormaru često mogu naći krojena odjela, kompleti, suknje, haljine i sakoi. Kako joj je stil jednostavan, takav je i izbor boja odjeće: neutralne i pastelne boje su vaša najveća “ljubav” kada je u pitanju odjeća. Ona redovno ide u šoping, ali uvijek pripremljena jer je organizacija na prvom mjestu, a ne besciljno lutanje po tržnom centru.

Izgled

Tipična žena Bik ima krupne oči i usne, dugu, raskošnu kosu, krupniju građu sa istaknutim, malim strukom i veće grudi. Njoj ni jedan muškarac ne može da odoli!