Paparazzo

Nada Obrić ponovo operisana: “Znam i za bolje dane”

506views
Nakon duge i teške bitke u kojoj je pobedila karcionom, Nada Obrić ponovo bije bitku za zdravlje. Pevačica se trenutno nalazi u Beču gde se podvrgla četvrtoj operaciji karcinoma, a u razgovoru za Kurir potvrdila je ova saznanja.

– Nažalost, tačno je. Trenutno sam u Beču. Znam i za bolje dane. Treba da krenem i na hemioterapiju, pa ćemo se čuti kada dođem u Beograd. Hvala vam – rekla je pomalo neraspoloženo jer je ćetvrti put morala pod nož zbog problema sa karcinomom na bešici.

nada obric.png

Pevačica se nalazi u Austriji kod svoje ćerke Itane, koja je odvela kod najboljih lekara na jednu privatnu kliniku gde brinu o njoj.

Podsetimo, pre nepunih godinu dana Nada je operisala karcinom na bešici u KBC “Bežanijska kosa” i bila je srećna da je problem uočila na vreme. Međutim, to nije bio prvi put da se susrela sa tom dijagnozom, ali je čvrsto verovala u ozdravljenje.

 Sa bolešću se ne treba igrati, ona ne bira ni vreme ni profesiju, svakom može da se desi i zato treba ići kod lekara. I ako dođemo u situaciju da nas život opomene i uspemo sve to da prebrodimo kao ja, i dalje treba voditi računa. Svi moraju da nađu vremena za svoje zdravlje. Ja sam bila relativno mlada kada se sve to dešavalo, deca su mi bila na fakultetu i ja sam im bila neophodna. Sebi sam govorila glasno, da bih čula svoj glas: Meni ne može i ne sme ništa fatalno da se desi, ja ću ovo da prebrodim jer nisam završila sve ono što sam naumila u životu! Rano je da umrem, još moram da živim.’ To je uticalo da se borim – govorila je ranije Nada.