Nightlife

Nakon 4 godine – Saša Kovačević sa gostima 8.marta u Mejdanu

445views
advertising banner

Saša Kovačević jedna od najvećih regionalnih zvijezda nastupiće u dvorani Mejdan u Tuzli u petak 8.marta od 20 sati.

Jedan od najznačajnijih predstavnike nove generacije pop muzike i čovjek čije pjesme i znaju i vole svi, tako će nakon odlaganja koncerta zbog korona virusa (trebao biti održan 08. marta 2020 godine) napokon gostovati u Tuzli.

Tuzlaci će tako imati priliku da uživaju u vrhunskom šou programu koji Saša specijalno sprema za njih, ali i da zajedno sa njim zapjevaju „Kažeš ne“, „Noćna ikona“, „Temperatura“, „Idemo do mene“, „Živim da te volim“, „Još ti se nadam“, „Slučajno“, „Lapsus“

Saša ovaj put u Mejdan ne dolazi sam, jedan od njegovih gostiju je i Emelin čiji hit „Ne plači majko“ ovih dana pjevuše svi, te Lejla Zahirović koja se nakon učešća u „Zvezdama Granda“ i kraće muzičke pauze vraća na velika vrata sa pjesmom „Jorgovan“. Te večeri sa publikom će se družiti i sve popularnija ekipa iz Collapse banda, znači biće sigurno „Djevojačko veče“.

Drage dame, ali i ostali, ovo je jedinstvena prilika da provedete Dan žena na najbolji način … uz pjesmu i dobru atmosferu koja je zagarantovana!

Karte za ovaj fenomenalni koncert su već u prodaji i mogu se kupiti u Tuzli u CD šopu „Sejo i Vili“ te CD šopu „Mido“ na Korzou, u restoranu Terminal (do marketa Crvena jabuka), caffeu Allegro te online na kupikartu.ba

Nakon 4 godine od prvobitno zakazanog, 08.marta u Mejdanu, Saša Kovačević sa gostima, znači možemo slobodno napisati „koncert koji smo najduže čekali“ … ali isplatiće se!